Panumpang 19.362.135 Dines sareng di Bandara Oktober

bandara dilayanan dina bulan Oktober
bandara dilayanan dina bulan Oktober

Direktorat Jenderal Otoritas Bandara Negara (DHMI), taun 2019 kapal terbang Oktober, statistik penumpang sareng angkutan pengiriman.

Sasuai, dina bulan Oktober; Jumlah pesawat anu angkat sareng angkat di bandara nyaéta 72.488 pikeun penerbangan domestik sareng 69.174 pikeun penerbangan internasional. Jumlah lalu lintas pesawat anu dilayanan dugi ka 182.654 kalayan overpasses.

Dina Oktober, Turki porsi lalulintas panumpang domestik di bandara di sakuliah 8.443.307, lalulintas panumpang internasional éta 10.905.965. Jumlah lalu lintas panumpang sareng panumpang transit langsung sadar ogé 19.362.135.

Bandara angkutan barang (kargo, surat sareng koper) lalu lintas; Asalna Oktober, 72.677 ton dina garis domestik sareng 287.263 ton dina jalur internasional ngahontal jumlah 359.940 ton.

10 BULAN (JANUARI-OKTOBER) AIRCRAFT, PASSENGER AND PINTRAFRAFI

Nalika akhir bulan Oktober, 2019; Lalu lintas pesawat ka sareng ti bandara nyaéta 709.259 dina penerbangan domestik sareng 623.820 dina penerbangan internasional. Maka, total lalu lintas pesawat ngahontal 1.733.242 kalayan overpasses.

Turki 84.874.916 sahiji bandar udara lalulintas panumpang domestik sakabéh, dimana lalulintas panumpang internasional dina mangsa ieu 95.733.615 panumpang transit langsung babarengan jeung lalulintas panumpang total ngadeg di 180.844.809.

Bandara angkutan barang (kargo, surat sareng koper) lalu lintas; 699.137 ton dina jalur doméstik sareng 2.152.675 ton dina jalur internasional.

ISTANBUL AIRPORT DATA

Dina Oktober, 9.077 pesawat udara domestik sareng 28.870 badarat sareng angkat di Bandara Istanbul sareng total lalu lintas janten 37.947.

Jumlah lalu lintas panumpang 1.440.549, kalebet 4.777.434 dina garis rumah tangga sareng 6.217.983 dina jalur internasional, kalaksanakeun.

Dina periode Januari-Oktober, lalu lintas kapal 2019 sadar di Bandara Istanbul Atatürk, dimana kagiatan penerbangan umum sareng angkutan kargo diteruskeun. Di bandara ieu, panumpang 132.946 dilayanan salami bulan Januari-April dugi ka dibuka Bandara Istanbul.

Di Bandara Istanbul, kapal terbang 260.382 sareng lalu lintas panumpang 41.792.679 parantos kajantenan dina sapuluh bulan.

Kukituna, total lalu lintas pesawat 393.328 sadar dina dua bandara ieu; Panumpang 57.865.213 dilayanan.

Pamajikan 10 JUTA TUNGGULANA AYA ATAWA DI BULAN 54 DI PUSAT TOURISM

Jumlah panumpangna dilayanan dina 10 pér bulan di bandara di pusat pariwisata dimana lalulintas luar negeri parantos ngahontal 54 juta. Lalu lintas panumpang 17.808.542 dina garis domestik, 35.975.236 dina garis internasional; lalu lintas hawa nyaéta 134.761 dina penerbangan domestik sareng 210.489 dina penerbangan internasional.

Data bulanan 10 bandara urang di pusat pariwisata nyaéta kieu:

Bandara Izmir Adnan Menderes nampi jasa 7.603.737 dina penerbangan domestik, jasa 3.033.339 dina penerbangan internasional sareng jumlah panumpang 10.637.076.

Di Bandara Antalya, jumlahna panumpang 6.052.414 dilayanan, kalebet panumpang 27.427.192 domestik sareng panumpang internasional 33.479.606.

Di Bandara Muğla Dalaman, total panumpang 1.427.617, kalebet 3.046.607 dina penerbangan domestik sareng 4.474.224 dina penerbangan internasional, sadar.

Bandara Muğla Milas-Bodrum ngagaduhan jumlah panumpang rumah tangga 2.283.786 sareng jumlah panumpang internasional 1.878.739. Jumlah panumpang 4.162.525 dilayanan.

Jumlah panumpang domestik sareng internasional di Bandara Gazipaşa Alanya nyaéta 440.988. Jumlah total panumpang nepi ka 589.359.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar