4.International Travelexpo Pariwisata sareng Perjalanan Wisata Dilaksanakeun di Ankara

pariwisata internasional tur travelexpo internasional anu diayakeun di ankara
pariwisata internasional tur travelexpo internasional anu diayakeun di ankara

4.International Travelexpo Pariwisata sareng Perjalanan Wisata Dilaksanakeun di Ankara; CD TCDD ngagaduhan bagian dina Angkatan Pariwisata X 4, anu dikelompokeun dina 14 taun ieu dina bidang pariwisata, parantos dibuka panto pikeun sémah dina Nopémber 2019 XNUMX di Ankara.

4, anu dikelompokeun dina 14 pikeun pariwisata taun ieu, muka panto pikeun sémah dina Nopémber 2019 XNUMX di Ankara.

Program pambukaan adil; Wakil Walikota Nevzat Ceylan, Gubernur Ankara Vasip Şahin Sevcan Çığgın, Wakil Walikota Ankara sareng seueur warga anu hadir.

Dina adil, nepi ka nagara tatangga na sagala publisitas nu pamasaran produk na keur aimed dina nyieun Turki hiji acara bisa dipasarkan.

Para hadirin ruangan dimaklumkeun ngeunaan sadaya jasa karéta domestik sareng internasional, khususna ku Touristic East Express, Vangölü Express sareng YHTs.
Nangtung TCDD Transportasi sareng 4 dimana sémah sadayana yuswa sareng kabébasan sanés dibutuhkeun. Pariwisata sareng Perjalanan Wisata 14-17 tiasa didatangan antara Nopémber 2019.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar