Bengkel Perencanaan Smart City bakal diayakeun di Kayseri

Perencanaan kota pinter kayseride calistayi bakal teratur
Perencanaan kota pinter kayseride calistayi bakal teratur

Bengkel Perencanaan Smart City bakal diayakeun ku Kayseri Munisipalitas Metropolitan. Bengkel dua dinten, 4-5, bakal diayakeun dina bulan Nopémber.

Munisipalitas Metropolitan ngalaksanakeun bengkel pikeun ngémutan kasadaran ngeunaan Smart Urbanism. 4-5 Pamaréntah lokal, paguron luhur, lembaga umum sareng perwakilan sektor swasta sareng organisasi non-pamaréntah bakal milu dina bengkel anu bakal diayakeun di Kadir Has Kongrés Pusat dina bulan Nopémber.

Intelijen jieunan, pertambangan data, realitas maya, manajemén rohangan pinter, lingkungan pinter, ékonomi cerdas, tanaga cerdas, transportasi pinter, struktur pinter, kaséhatan pinter, kaamanan pinter bakal diayakeun salami bengkel anu bakal diayakeun sareng tema Birlikte Ayo Gawé Bareng dina Smart Urbanism ğinde dikelompokeun ku Metropolitan Munisipalitas. , musibah sareng darurat darurat, téknologi inpormasi, téknologi komunikasi, aplikasi anu dirojong GIS pikeun kota pinter, sapertos panél sareng sesi bakal diayakeun.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar