Kalayan Protokol Antara Isparta Munisipalitas sareng Bebakan Lalu lintas TCDD di Kota bakal Ngirangan

Protokol antara Kotamadya Isparta sareng TCDD bakal ngirangan beban lalu lintas di kota
Protokol antara Kotamadya Isparta sareng TCDD bakal ngirangan beban lalu lintas di kota

Kalayan Protokol antara Isparta Municipality sareng TCDD, beban lalu lintas di kota bakal diréduksi; Dina kunjungan Isparta, Mehmet Cahit Turhan, Menteri angkutan sareng infrastruktur, pangembangan penting dialaman pikeun stasiun karéta tempat Taman Nasional dipénta ku Walikota Şükrü Başdeğirmen.

Manajer TCDD 7.Region Adem Sivri sareng timnya sumping ka Isparta sareng tepang sareng Walikota Başdeğirmen ngeunaan proyék-proyék éta. Sateuacana dipundut ku Kotamadya di Stasion TCDD Isparta sareng daérah anu dipertimbangkeun pikeun pangwangunan Taman Nasional. TCDD bakal nyayogikeun hubungan antara Rumah Sakit Kota sareng Fasilitas Sosial Karaağaç di lapangan, rumah sakit bakal ngirangan beban lalulintas, jalan zoning kotamadya pikeun bukaan sarébu aréa méter pasagi kotamadya, kalebet penandatanganan protokol disaluyuan. Kalayan protokol ieu, pembukaan jalan méter 16, anu jarakna panjang 800 meter, bakal kalaksanakeun.

Salaku tambahan, Rumah Sakit Kota, anu ogé dina agenda jalan anu nyebrang jalan di persimpangan jalan bentuk jalan bawah jalan dina bentuk révisi proyék bakal kalaksanakeun deui. Nganggap masalah anu aya hubunganana sareng ngabina jalan raya karéta api di Petek Sanayi, jarak anu ageung parantos ditutupan.

Walikota Isparta Şükrü Başdeğirmen sareng TCDD 7.Region Manajer Adem Sivri sareng kanca-kancané nyawalakeun masalah-masalah anu aya hubunganana pikeun proyék-proyék sareng hal-hal anu kudu dilakukeun, sareng protokol kalebet transfer 16 rebu rébu méter pasagi ka kotamadya disaluyuan.

Ngomong dina upacara penandatanganan protokol, Walikota Isparta Sukru Basdegirmen, Menteri Angkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan ngadatangan Isparta dina Oktober ngingetkeun yén 25. Walikota Şükrü Başdeğirmen nyatakeun yén aranjeunna ngadamel sababaraha tungtutan ti menteri salaku kotamadya.

Diantara tungtutan transfer kawasan stasiun karéta tempat kebon bangsa, tukangeunana stasiun karéta api 20 méter dina pambuka paménta pikeun muka Walikota Walikota Isparta Şükrü Başdeğirmen nyarios: Kami miharep yén tingkat nyebrang di Situs Industri sareng tingkat nyebrang di Bozanönü dihubungkeun kana jalan anu diturutan atanapi jalan gede ".

Langsung saatos tungtutan ieu, Manajer TCDD 7.Region Adem Sivri sareng timnya sumping ka Isparta sareng nyatakeun yén aranjeunna parantos konsultasi masalah ieu. Walikota Şükrü Başdeğirmen nyarios, dık Kami parantos ngarobihkeun masalah anu aya hubunganana sareng proyék-proyék na teraskeunkeun hal-hal anu kedah dilakukeun. Ku ngabébaskeun proyék-proyék anu urang atos, urang sapuk yén proyék anu dirévisi bakal dilaksanakeun sa pas mungkin ”.

Walikota Başdeğirmen nyatakeun yén salah sahiji masalah anu diasuh nyaéta bukaan aréa 20 meter lebar utama dina karéta api. "Kami parantos tangan kontrak kontrak tempat ieu. Dina rasa ieu, kuring badé hatur nuhun ka pengurus régional sareng timnya. Aranjeunna sumping berorientasi sareng ngadamel usaha penting pikeun ngagancangkeun usaha ieu. Kuring hatur nuhun ngeunaan ieu. Ieu penting pikeun urang, urang butuhkeun idin karéta api pikeun muka jalan éta. Aranjeunna masihan kawasa ieu tempat, Isparta bakal janten cara pikeun nawiskeun jalma-jalma saatos waé ”.

Başdeğirmen ngirimkeun yén aranjeunna hoyong ngabéréskeun masalah ku gawé bareng sareng Ankara dina gotong royong, kerjasama, konsultasi sareng naon waé anu aranjeunna kedah réngsé dina waktos paling pondok dina karya anu sanésna sareng saur, "Kami bakal nawiskeun karya-karya anu sanés ka kota kami pas mungkin. Dina artos ieu, kuring badé ngahatur nuhun ka Menteri sareng Pangurus Umum, manajer régional sareng timnya atas nama kuring sareng masarakat Isparta ..

TCDD 7. Diréktur Daérah Adem Sivri nyatakeun yén tingkat anu nyebrang di jalan Egirdir kudu dipigawe ku jalan underpass atanapi overpass sareng yén tingkat nyebrang di Situs Perindustrian Leutik Gül bakal dihapus. Nunjukkeun yén aya proyék anu tumali sareng ieu, pihak anu sanésna kedah direnovasi, saur Sivri, biz Kami parantos réngsé padamelan anu dipikabutuh di Taman Nasional di daérah Station Isparta. Urang bahas masalah ieu sareng Présidén urang. Abdi hoyong hatur nuhun Présidén ”.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar