Adana Mersin Train Times sarta Harga tiket 2019

Adana Mersin Train Times sarta Harga tiket 2019
Adana Mersin Train Times sarta Harga tiket 2019

Jadwal Karéta Adana Mersin sareng Harga Tiket 2019: Adana mangrupikeun jalur karéta api anu paling sering dianggo antara Mersin sareng Railway State Mersin. Waktu Travel Rata-rata 45 butuh sababaraha menit. Usum usum panas sareng usum tiris, teu paduli Kampana Adana Mersin dimimitian dina isuk 6: 00 23: 15 'dugi ka teras. Perjalanan terakhir antara Mersin sareng Adana dilakukeun nalika wengi 22: 30.

11 stasiun karéta ayana dina garis per dinten jasa karéta silih 28 Eta dijieun. Tiket karéta Adana Mersin henteu sayogi dina internét atanapi dina tanggal ka hareup. Ku sabab éta, anjeun tiasa kéngingkeun tikét ti stasion karéta dina dinten perjalanan. Éta bakal nguntungkeun pikeun aya di stasion sakitar 15 menit sateuacan kali karéta, sanaos langkung parah. Mersin, penerbangan Adana Raybüs ngaladénan antara Adana di perantaraan anu eureun.

Jalur Karéta Adana Mersin

Adana Mersin Sabaraha lami Karéta Daerah Adana?

Naék karéta ti Adana ka Mersin nyandak kira-kira jam 1 sareng 10 menit. Karéta api ieu beroperasi unggal dinten di antara Adana sareng Mersin.

Stasion Karéta Kareta Adana Mersin Line

  1. Adana
  2. Şakirpaşa
  3. martyrdom
  4. zaitun
  5. newish
  6. Tarsus
  7. Huzurkent
  8. Tashkent
  9. Karacailyas
  10. Tırmıl
  11. myrtle

Jadwal penerbangan Adana Mersin 2019

Mersin Tırmıl Karacailyas Tashkent Huzurkent TARSUS (Datangna) TARSUS (Miang) YENCE (Kadatangan) YENİCE (Miang) martyrdom Şakirpaşa ADANA
05: 45 06: 11 06: 12 06: 26 06: 28 06: 48
06: 10 x 06: 37 06: 38 06: 52 06: 54 x x 07: 17
06: 30 x x x x 07: 03 07: 04 07: 20 07: 22 x x 07: 48
07.00 * x x x x 07: 31 07: 32 07: 46 07: 48 x x 08: 11
07: 30 07: 56 07: 57 08: 11 08: 13 x 08: 35
08: 05 x 08: 33 08: 34 08: 48 08: 50 x x 09: 13
08: 30 x 08: 57 08: 58 09: 12 09: 14 x x 09: 37
09: 10 x x x x 09: 41 09: 42 09: 56 09: 58 x x 10: 21
09: 50 x 10: 17 10: 18 10: 32 10: 34 x x 10: 57
10: 35 x x x x 11: 06 11: 07 11: 21 11: 23 x x 11: 46
11: 15 x 11: 42 11: 43 11: 57 11: 59 x x 12: 22
12: 15 x x x x 12: 46 12: 47 13: 01 13: 03 x x 13: 26
13: 00 x 13: 27 13: 28 13: 42 13: 44 x x 14: 07
13: 50 x 14: 17 14: 18 14: 32 14: 34 x x 14: 57
14: 30 x x x x 15: 01 15: 02 15: 16 15: 18 x x 15: 41
15: 10 x 15: 37 15: 38 15: 52 15: 54 x x 16: 17
15,30 x x x 16: 02 16: 04 16: 20 16: 21 x x 16: 47
16: 25 x x x x 16: 56 16: 57 17: 11 17: 13 x x 17: 36
17: 05 x 17: 32 17: 33 17: 47 17: 49 x x 18: 12
17: 20 x x x x 17: 53 18: 18 18: 10 18: 12 x x 18: 38
17: 50 x 18: 17 19: 07 18: 32 18: 34 x x 18: 57
18: 40 19: 06 19: 53 19: 21 19: 23 x 19: 45
19: 25 x 19: 52 20: 32 20: 07 20: 09 x x 20: 32
20: 00 x x x x 20: 31 21: 08 20: 46 20: 48 x x 21: 11
20: 40 21: 07 21: 58 21: 23 21: 25 x 21: 47
21: 30 x 21: 57 21: 58 22: 12 22: 14 x x 22: 37
22: 30 x x x x 23: 01 23: 02 23: 16 23: 18 x x 23: 41

myrtle Adana Lalajo 2019

Jam Adana Mersin Train
Jam Adana Mersin Train

Harga tiket Adana Mersin 2019

  • Harga Tiket Adana Mersin 2019: Lengkep: £ 7.5 Murid: 6.25 Tiket TL Return: 12 TL
  • Harga Tiket Adana Tarsus 2019: Lengkep: £ 5.5 Murid: 4.5 Tiket TL Return: 9 TL
  • Harga Tiket Adana Yenice 2019: Lengkep: £ 4 Murid: 3 Tiket TL Return: 6 TL
  • Langganan Adana Mersin 2019 (Bulanan): Pinuh: £ 150 Murid: £ 120

TCDD konsultasi sareng telepon

Nomer kotak kantor stasiun kereta api nomer telepon sareng jam bukaan.

KONTAK LATIHAN ADANA

Tel: 0322 453 31 72 (05.30-21.30)

HUBUNGAN TRAIN SUKU MERSİN

Tel: 0324 231 12 67 (05.30 - 21.30)

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

1 Comment

koméntar