Puseur ski Keltepe sareng Pondok Eğriova Di handapeun Review

Resort ski keltepe sareng goleti egriova diulas
Resort ski keltepe sareng goleti egriova diulas

Gubernur Karabük Fuat Gürel, sareng para timbalan parantos mendakan investigasi Pusat ski Keltepe Egriova Pond.

Gubernur Fuat Gurel, timbalan Karabuk Cumhur Unal, Niyazi Gunes sareng Dr. Hüseyin Avni Aksoy, Pupuhu Majelis Provinsi Hasan Yildirim sareng anggota Majelis Umum Propinsi bareng sareng anggota Majelis Propinsi sareng tahap akhir karya aspal panas di Pusat Ski Keltepe pikeun mempelbagaian pariwisata ski, kémping sareng trekking, hususna pikeun ngalakukeun penilaian ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun pikeun ningkatkeun tujuan pariwisata Anjeunna ngadamel pangamatan di Pondok Eğriova.

Gubernur Administrasi Provinsi Khususna, Mehmet Uzun, Pangurus Manajemén Hutan Rifat Atas sareng Manajer Manajemén Hutan Safranbolu Sema Altunay nampi inpormasi ti Gubernur Fuat Gürel sareng MPK Karabük, anu teras ngadamel peneliti ngeunaan jalan jalan antara Pondok Eğriova sareng Pusat ski Ski Keltepe.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar