Jalur Alternatif Pikeun Beus Umum di Kadikoy

Rute alternatif pikeun beus kadikoyde iett
Rute alternatif pikeun beus kadikoyde iett

Kotamadya Metropolitan Istanbul, Kadikoy Gen. Şahap Gürler Street ngamimitian jalanan jalan kusabab jalan alternatif pikeun beus IETT didamel. Dina raraga nyegah Istanbulites teu kapangaruhan négatip, lirén énggal digalihkeun deui ka Stasion Ayrılıkçesmesi.

Kadikoy Gen. Sahap Gurler Street, panutupan jalan Marmaray dilakukeun dina lingkup kerja. Keputusan Komisi Pengaturan Jalan Raya, Pengangkutan sareng Lalulintas (UTK) bakal ditutup kana lalu lintas kendaraan pikeun dinten 180. Istana Metropolitan Istanbul parantos nyiptakeun rute alternatif pikeun beus kalayan nutupana jalan anu dianggo ku IETT.

ROOT ALTERNATIVE FOR IETT BUSES

Salila pagawéan kasebut, 56 IETT jalur 507 kendaraan bakal ngalangkungan Behiçbey Street kalayan poéan xNUMX rébu 2. Dina hal ieu, Jembatan Haydarpaşa, anu ngagaduhan arah hiji arah, bakal jalan dua arah sareng jalan sempit jalur bakal terjadi arah arah Kadıköy.

Behiçbey Street, anu ayeuna janten jalan dua arah, bakal dianggo salaku rute anu jalan. Kadikoy kaluarna bakal nyobian ngirangan kapadetan jalan.

Salila karya éta, meungpeuk énggal bakal dipasihan ka Stasion Ayrılıkçeşmesi tinimbang anu eureun Eurza Yerlikaya.

Gen. Şahap Gürler Street, 11 Nopémber 2019'da 180'da damel bakal ditutup kana lalu lintas sadinten.

Rute alternatif pikeun beus kadikoyde iett
Rute alternatif pikeun beus kadikoyde iett

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar