Pentingna tina Kareta api ka Turki

Naha rel
Naha rel

Pentingna tina Kareta api pikeun Turki; Éta mangrupikeun unsur anu munggaran sareng penting pikeun pendekatan transportasi umum, anu gaduh émosi pentingna dina hal sistem transportasi. Éta mangrupikeun integrasi tina integrasi sareng pamekaran ékonomi. Éta nyumbang pisan pikeun pamekaran ékonomi, sosial sareng budaya tempat-tempat anu dialirkeun. Éta ekonomis, nyayogikeun transportasi umumna langkung mirah pikeun beban beurat sareng volume beurat. Éta ngamungkinkeun langkung panumpang kanggo diangkut ku gerbong dina hiji waktos sareng ongkos-efektif. Di dunya ayeuna, dimana milarian tanaga énérgi beuki pentingna, éta mangrupikeun payuneunana kalayan idéntitasna anu ramah lingkungan.

Éta téh alternatif pikeun ngaronjatkeun jalan lalulintas sareng panyebaran jaringan Train Speed ​​High. Rute beusi, anu ngahubungkeun Eropa sareng Asia dina cara anu paling pikaresepeun, ningkatkeun kapasitas urang dina transportasi komersial sabab bakal ngalangkungan nagara urang berkat lokasi geografisna. Éta jalan pikeun pangwangunan sektor logistik. Hal éta ningkatkeun kacepetan, kamampuan sareng kapasitas produksi industri ku ngagampangkeun aksés ka puseur logistik.

19, mangrupikeun panemuan anu ngagaduhan dampak anu signifikan dina kursus sajarah. Karéta sareng karéta api, anu janten komersial dina satengah munggaran abad; ngarobih sareng ngarobih industri, perdagangan, sareng budaya; seni, literatur, sacara pondok, mangrupikeun daérah anu mangaruhan ampir sadayana sareng sadayana anu aya masalah manusa.

Nu lokomotif anu ngamimitian perjalanan dina rel beusi mangrupikeun palaku anu utama dina transformasi sosial sareng integrasi. Salian pangwangunan ékonomi, Investasi karéta ningkatkeun pentingna pikeun mastikeun integrasi sareng pamekaran ilmiah, sosial sareng budaya. rél karéta; ngenalkeun kahirupan modéren ka unggal padumukan anu mana waé. Dampak positip karéta api maksimal dina pangiriman jasa umum nyababkeun kamekaran léngkah-léngkah pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan masarakat.

Perkembangan téknologi sareng ilmiah parantos mendakan nagara-nagara langkung caket ti kantos. Kanggo ngalengkepan globalisasi sareng integrasi pulitik sareng sosial, kabutuhan ngahijikeun modeu transportasi parantos didamel. Pentingna jalur karéta api janten langkung saé dipangartos. Alesan utama pikeun investasi dina rel, utamana di Uni Éropa sareng nagara Wétan, henteu eureun. Ieu parantos dipikahartos dina tilu puluhan pamungkas anu pentingna aya hubunganana pikeun jalan angkutan, anu mangrupikeun modeu anu paling sering dianggo di dunya, teu aya waé.

Kamentrian kami ningali karéta api minangka salah sahiji anu paling penting pikeun gerak pangembangan sustainable sareng parantos nyambut damel pikeun nyegerkeun séktor anu diabaikan ieu ti 1951 dugi ka akhir 2003. Jurang jero antara taun 18-945, dimana total karéta 1951 kilométer diwangun pikeun sataun tapi ngan ukur 2004 kilométer, dieusi ku jadwal kagiatan intensif taunan 16 sareng pangajaran anu paling intensif dilakukeun nalika 1856-1923, 1923-1950, 1951-2003 eta geus.

Rel karéta api ogé parantos kéngingkeun manéh tina ideu pangembangan saimbang sareng terpadu sadaya modeu angkutan kana kabijakan kaayaan prioritas. Pentingna dipasihan karéta api parantos nunjukkeun dina perencanaan investasi supados ngahontal target anu ditangtukeun sareng sangu investasi parantos ningkat éksponénsial ti taun ka taun. Railway, dina séktor Républik 2023 targét

100. keur siap-siap ngantunkeun tanda na dina sistem angkot.

●UPU Pelaksanaan proyék kareta jalan gancang, gancang sareng konvensional,

●UPU Modéren jalan anu tos aya, armada kendaraan, stasiun sareng stasiun,

●( Sambungan jaringan karéta api ka pusat produksi sareng palabuhan,

●( ngembangkeun industri karéta maju sareng séktor swasta,

●( Jantenkeun nagara urang janten basa logistik penting di daérah, utamina ku pusat logistik diperkirakeun bakal masihan kasempetan ékspor

●( Jalan Besi Sutra Modéren, anu bakal ngalegaan ti Asia jauh ka Eropa Kulon, diadegkeun sareng koridor karéta kontinyu ngadegkeun antara dua bawana,

●( Kalayan industri karéta api anyar di séktor ieu, seueur proyek utama anu parantos dilaksanakeun saluyu sareng tujuan utama pangwangunan industri karéta api domestik, sareng seueur anu parantos damel sacara intensif.

Turki urang rail-speed tinggi proyék ngimpi 40-taun ieu sadar. Jalur Ankara-Eskişehir-İstanbul, Ankara-Konya sareng Konya-Eskişehir-İstanbul Jalur Railway High Speed ​​parantos réngsé sareng dilebetkeun kana jasa. 8 di dunya kalayan jalur rel laju-gancang, 6 di Éropa. rising kana posisi nagara kiwari geus dimimitian era anyar di Turki. Jalur Railway Ankara-Sivas High Speed ​​nyaéta di tungtung 2019; Bagéan Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak tina garis Railway Ankara-İzmir High Speed ​​Railway, anu ayeuna nuju damel sacara intensif, direncanakeun réngsé ku 2020, Uşak-Manisa-İzmir di 2021 sareng Ankara-Bursa baris di 2020.

Kalayan Baku-Tbilisi-Kars Railway sareng Marmaray / Bosphorus Tube Passage, Jalan Beungeut Silk Modern dilaksanakeun, sareng jalan karéta api Éropa-Asia-Kulon jauh janten fungsional.

Marmaray 2013, anu diwangun kalayan teknik terowong tabung anu paling jero di dunya, diwangun dina Bosphorus, anu mangrupikeun impian urang satengah abad, anu dianggap salaku rékayasa kejutan dunya sareng dimana arus ganda dilakukeun mertimbangkeun jalur migrasi lauk.

Salian ti éta konstruksi karéta api anyar, pentingna dipasihan kanggo modéren dina sistem anu aya sareng kampanye pembaharuan jalan diawalan. Pangropéa lengkep sareng pembaharuan 10.789 km tina jaringan karéta anu tos aya, kalolobaanana teu acan kapendak saprak dinten éta diwangun, parantos réngsé. Ku kituna, ku jalan ningkatkeun laju karéta, kapasitas garis sareng kamampuan, angkutan barang sareng angkutan barang janten langkung saé, aman sareng langkung gancang sareng bagian tina karéta api angkutan naék.

Kapingalitas parantos dipasihkeun ka sambungan pusat produksi, zona industri anu teratur pikeun rél sareng pangembangan angkutan gabungan. Ku ngarencanakeun pusat logistik pikeun OIZ, pabrik sareng palabuhan anu ngandung prioritas nilai logistik nagara urang sareng ku netepkeun sababaraha hal ieu; Konsep angkutan énggal parantos dikembangkeun tina segi nasional, régional sareng transportasi global.

65. Program Pamaréntah sareng 10. Usaha ayeuna dilaksanakeun pikeun ngalaksanakeun tan Transformasi tan ti Program Pengangkutan ka Logistik yer kalebet dina Rencana Pangwangunan. Program éta tujuan pikeun ningkatkeun sumbangan séktor logistik kana poténsi kamekaran nagara urang sareng ngajantenkeun nagara urang mangrupikeun salah sahiji nagara 15 anu munggaran dina Indeks Performance Logistik.

UU anu ngatur séktor karéta api diresmikeun, infrastruktur hukum liberalisasi disayogikeun dina séktor sareng cara swasta pikeun ngalaksanakeun angkutan karéta dibuka. Dina kontéks ieu, prosés pamisahan karéta api salaku prasarana sareng operasi karéta parantos atos.

Antawis taun 2023-2035 dina sektor karéta api

●( Pikeun ngadukung koridor tengah Trans-Asia nagara urang, 1.213 km ti 12.915 km ka 11.497 km, 11.497 km ti 12.293 km ka 2023 km ngahontal total jarak panjang 25.208 km di XNUMX, sahingga ngumpulkeun

●( Parantosan pembaharuan sadaya garis,

● kuu bagian tina transportasi karéta api; naek ka% 10 dina panumpang sareng% 15 beban,

●( Mastikeun yén kagiatan transportasi sektor karéta api liberalisasi dilaksanakeun dina lingkungan kompetitif anu adil sareng sustainable,

●( Ngaronjatkeun jaringan karéta api ka 6.000 km ku ngawangun 31.000 km tambih jalur karéta api anu gancang,

●papa Pengembangan infrastruktur transportasi cerdas sareng sistem pikeun mastikeun integrasi jaringan karéta api sareng sistem transportasi anu sanés,

●UPU parantosan jalur karéta sareng sambungan dina Pintingan Selat sareng Teluk sareng janten koridor karéta api penting antara benua Asia-Eropa-Afrika,

●( Tujuan pikeun ngahontal 20% dina angkutan barang karéta api sareng 15% dina angkutan panumpang.

10. Objék séktor karéta api dina Rencana Pangwangunan nyaéta saperti kieu:

Dina perencanaan angkot, penting pikeun nganut pendekatan koridor. Aplikasi angkutan gabungan bakal dikembangkeun dina angkutan barang. Jaringan kereta karéta laju, pusat Ankara;

●( Istanbul-Ankara-Sivas,

●● Ankara-Afyonkarahisar-Ankara,

●● Ankara-Konya,

●UPU Tina koridor Istanbul-Eskişehir-Antalya
Eta kabentuk.

Karéta api tunggal anu aya dina urutan prioritas dumasar kana inténsitas lalulintas
bakal dijejeran dua kali.

Investasi sinyal sareng electrification anu dibutuhkeun ku jaringan bakal gancangan. Pamatuhan sareng peraturan interoperabilitas téknis sareng administratif bakal mastikeun supados mastikeun angkutan karéta anu teu diganggu sareng harmoni sareng Éropa.

Sambungan rel sareng jalan tina palabuhan bakal réngsé. Puseur logistik 12 (Pusat logistik 9 dibuka pikeun palayanan), anu ayeuna nuju dilaksanakeun sareng persiapan proyék, bakal réngsé.
Di Turki, mimiti ayeuna rencana a logistik master keur disiapkeun. Perda logistik holistik bakal disiapkeun sareng dilaksanakeun. Usaha pikeun tujuan tujuan Rencana Pangembangan terus di tingkat gancang

Turki Railway Peta

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar