TÜVASAŞ nyaéta ngaréka insinyur 12 pikeun National Train Project!

tuvasas ngaluarkeun karyawan pikeun proyek karéta nasional
tuvasas ngaluarkeun karyawan pikeun proyek karéta nasional

TÜVASAŞ ngumumkeun yén bakal ngangkut sajumlah insinyur insinyur 12 pikeun proyék karéta nasional. Proyék karéta nasional, Mesin, Listrik, Industri, Metalurgi, Perangkat lunak sareng lulusan rékayasa komputer, KPSS sareng calon YDS'den bakal dinilai sahanteuna 70.

TÜVASAŞ STAFF PURCHASE TERMA APPLICATION

- Ngalaksanakeun kaayaan umum anu dinyatakeun dina Pasal 399 UU Kaputusan dina wilangan 7,

Téknik Mesin (kode: 4639), Téknik Eléktro-Elektronik (kode: 4611) fakultas atanapi lembaga pendidikan tinggi anu sasaruaan disatujuan ku Déwan Pengajian Tinggi salaku tanggal tolosan.

-Intustrial Engineering (kode: 4703), Metallurgical-Material Engineering (kode: 4691), Software Engineering (code: 4533), Computer Engineering (code: 4531)

-Untuk sahenteuna sahenteuna 2018 (Tujuh puluh) poin tina KPSS P3 jinis skor salaku hasil tina Ujian Pemilihan Orang Umum taun 70,

- Salaku tanggal pamungkas, dina taun ka tukang 5, ujian YDS sareng E-YDS sahenteuna C tingkat Inggris buktina anu gaduh dokumén atanapi ku Pusat Penaksiran, Pilihan sareng Penempatan (ÖSYM) dina hal kompetensi basa sareng kasetaraan internasional anu diakui sareng katampaan internasional. ngagaduhan skor sarimbag tina ujian.

APAS APA APLIKASI PELAKSANA MISS SOANA?

Aplikasi ujian bakal dimimitian dina dinten saatos publikasi penerbitan ujian dina resmi Warta sareng 22.11.2019 Tanggal bakal lekasan di tungtung jam kerja (17.00).

KUMAHA APLIK DAFTAR STAFF?

Calon anu badé nyandak ujian lebet,

a) Salin anu disertipikasi tina sertipikat diploma atanapi lulusan sertipikat e-pamaréntah sareng barkod tina sertipikat lulusan (salinan asli atanapi sertifikasi sertipikat sertipikat diploma pikeun anu parantos réngsé pendidikan di luar negeri).

b) printout Komputer tina dokumen hasil KPSS,

c) Dokumén anu nunjukkeun tingkat bahasa asing,

d) CV,

e) poto paspor 3 (dicokot dina tilu bulan pamungkas).

f) Aplikasi Bentuk (kalayan poto jeung signature) dokumén "Turki gerbong Industries Inc. Umum Direktorat Nasional Kadaulatan Caddesi No: 131 Adapazari / Sakarya / Bekasi "atawa ti parusahaan urang ti alamat internét (bakal http: //www.tuvasas.gov.t) maranéhna bakal nyadiakeun" Aplikasi Bentuk "kudu boga keusikan lengkep jeung akurat.

Bentuk aplikasi anu ditandatanganan ku pelamar sareng dokumén sanés anu diperyogikeun pikeun aplikasi kudu dikirimkeun ka alamat anu disebatkeun di luhur ku nyalira atanapi ku mail dugi ka akhir énggal damel 22.11.2019 (17.00).

Aplikasi anu dikintunkeun ka catetan Direktorat Umum saatos wates waktu aplikasi, aplikasi anu henteu dikintunkeun ka Direktorat Jéndral dina waktosna tempo kusabab telatna mail sareng alesan sanésna moal diolah.

Dokumén kudu dikintunkeun ka Direktorat TÜVASAŞ ku wates waktu anu parantos ditangtukeun. Dokumén ieu tiasa disatujuan ku Badan Kepegawaian Umum Diréktur Jenderal, upami asal anu disayogikeun.

Kanggo inpo rinci ngeunaan aplikasi rekrutmen proyék karéta nasional TÜVASAŞ Klik di dieu...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar