Tegangan Mobil kabel dina Déwan Kota Sapanca

Tegangan mobil kabel di déwan kota sapanca
Tegangan mobil kabel di déwan kota sapanca

Saatos rapat di Majelis Munisipalitas, warga lingkungan Hasanpaşa protés anggota-anggota MHP anu milu dina pamilihan gerakan éta, nungtut supaya proyék ropeway dihentikan.

di NetgasNumutkeun béja, Grup Parlemén CHP dina rapat anu diayakeun dinten ieu di Majelis Munisipal Sapanca, pikeun ngeureunkeun kerusakan anu teu aya deui pikeun ngeureunkeun pagawéan langsung masihan gerakan. Présidén Özcan Özen sareng salah sahiji anggota parlemén henteu milu dina sidang anggota 16. AKP's 7, 4 CHP sareng 3 anggota MHP. Nalika anggota CHP milih pikeun milih gerak, MHP nolak sareng gerak ieu ditolak ku sora XPX X AKUM AKP.

Saatos sora kasebut, seuseueurna awéwé sareng manula Hasanpasa, anggota MHP Majelis ,, Anjeun sareng urang di wilayah éta. Ayeuna anjeun milari. Karunya, naha anjeun henteu ngalakukeun bagian anjeun ”sareng ngalungkeun cai cai di anggota. Ngadeukeutan jalma protés 60 dikaluarkeun tina balai.

Resolusi CHP

Saran Grup Parlemén CHP ka Présidén Majelis ngabahas pandangan ieu: Warga kana fasilitas atikan agama nagara atanapi taman sareng rohangan héjo disumbangkeun salaku kauntungan umum ka perusahaan swasta handapeun nami kapentingan umum kana kapercayaan amanah sareng manah masarakat.

Kami ditugaskeun salempang ku masalah-masalah haté masarakat sareng janten ubar pikeun masalahna.

Kami nyarios yén kami kedah robih manah kotamadya. Tapi, rahayat Sapanca ngabébaskeun kami sareng parlemén anu ayeuna pikeun ngatur kami saurna. Kami sumping kana jangji.

Urang ningali yén ati jalma-jalma anu hirup di lingkungan Hasanpaşa pait.

Tugas kami nyaéta pikeun ngajawab masalah ieu ku ngalaksanakeun manah kotamadya.

Publik hartosna sadayana, sadayana hartosna umum. Sanaos proyék kabel mobil, urang nyuhunkeun pagelaran di lingkunganana langsung dieureunkeun supados nyegah karusakan anu henteu terurus.

Peta Turki Cableway

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar