Paménta ti Jérman ka TÜDEMSAagon pikeun Gerbong Anyar

Jérman bakal kéngingkeun gerbong Yuk generasi anyar ti Tudemsas
Jérman bakal kéngingkeun gerbong Yuk generasi anyar ti Tudemsas

generasi anyar wagons angkutan barang Turki Railway Mesin Industri Inc. urang méré mangpaat hébat kana operator nu ngarahkeun perhatian pausahaan asing pikeun TÜDEMSAŞ.

Di Jerman, pejabat Hansewaggon, anu nuju damel perbaikan mobil bagéyan, parantos dugi ka TÜDEMSAŞ pikeun ngarencanakeun atas nama nasabah anu hoyong mésér gerbong angkutan énggal énggal, anu perusahaan multinasional parantos nunjukkeun minat anu hébat ti saprak éta diproduksi. Manajer Umum Hansewaggon Oğuzhan Mamak, Keuangan Tanggungjawab Harun Şenkal sareng Insinyur Mesin Halil Yavuz nampi katrangan ngeunaan suku 80 sareng 90 suku gerbang TÜDEMSAŞ. TÜDEMSAŞ General Manager Mehmet Başoğlu nyieun presentasi ka pejabat perusahaan ngeunaan kagiatan perusahaan sareng standar produksi. Wakil Présidén Eksekutif Mahmut Demir masihan inpormasi ngeunaan kaunggulan gerbong generasi anyar urang sareng faktor anu mangaruhan biaya produksi. Perwakilan perusahaan anu ngadatangan situs pabrik nyarios yén aranjeunna resep kana infrastruktur téknis sareng pamahaman kualitas TÜDEMSAŞ sareng yén aranjeunna bakal bagja ngahubungan pikeun sababaraha jinis gerabak.

Rapat kasebut diiringi ku Wakil General General Halil Şener sareng para kepala departemen.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar