Turunkeun Tingkat Pangangguran Bakal Ngaliwatan Reformasi

Turunna tingkat pangangguran bakal ngalangkungan pembaharuan
Turunna tingkat pangangguran bakal ngalangkungan pembaharuan

Young pangusaha Association Turki (TUGIAD) Pupuhu Anil Alirıza Şohoğl kapanggih dina katerangan inohong diungkabkeun TSI.

Numutkeun Turkstat di Turki sarta leuwih 15 2019 taun umur di Jumlah pangangguran nalika Agustus dibandingkeun période sarua taun ka tukang, paningkatan 980 sarébu jalma éta 4 650 juta sarébu jalma. Dina nyarioskeun perkawis éta, Présidén TÜGİAD Şohoğlu nyarios: ı Tingkat pangangguran diumumkeun salaku 14.0 dina bulan Agustus. Tingkat pangangguran nyaéta 13.9 dina bulan Juli sareng 2018 dina bulan Agustus taun ka tukang. Tingkat pangangguran non-tatanén ogé 11.1 persén. Karesep panggedéna aya dina pangangguran ngora. Tingkat pangangguran ti pamuda ngora (umur 16.7-15) janten persen 24 sareng ngahontal tingkat catetan ku tingkat persentase 6.6 dibandingkeun dina waktos anu sami dina taun saméméhna. Saatos éta, prioritas pangluhurna; paningkatan investasi sareng pembaharuan struktural sareng nerapkeun modél pertumbuhan anu stabil. "

Ditekukeun yén tingkat pangangguran kudu dikendalikan dina cara anu dikontrol, Şohoğlu dituluykeun: im Kuring yakin yén beungbeurat pikeun dunungan sareng buruh kedah ngirangan. Pelaksanaan anu gancang dina bungkusan anu nyayogikeun padamelan bakal ngagampangkeun padamelan sareng padamelan, sahingga tekanan pangangguran di masarakat tiasa diréduksi. Telepon sanés pikeun jalma bisnis ngora. Urang kedah nuturkeun kawijakan pikeun sacara terus ngahasilkeun roda produksi sareng ningkatkeun ongkos ékspor kami. Ieu bakal ngidinan duanana ngurangan di tingkat pangangguran sarta kayaan ekonomi, bakal mastikeun gurame tina ékonomi Turki urang.

Başarı Suksés dina inflasi kedah dihontal dina padamelan ”

"Data digambarkeun di nagara OECD, tingkat pangangguran rata éta 5.2% hovers tingkat pangangguran dina lingkup 13% 14-% Turki tetep rada luhur". Anjeunna spoke Şohoğl ditambahkeun di handap ngomong: "The 4 pangluhurna di nagara OECD. Jeung tingkat pangangguran di kasuksésan Turki urang panganyarna dihontal dina inflasi oge kedah nempatkeun maju di angka pagawean ".

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar