Afyonkarahisar Panumpang Basisir Keusik Beban Penggalian Treuk Hit!

afyonkarahisarda panumpang karéta keusik keusik anu dieusian ku carpti
afyonkarahisarda panumpang karéta keusik keusik anu dieusian ku carpti

Karéta Panumpang di Afyonkarahisar Kéngingkeun Truk Penggalian Dieusian !; Di Afyonkarahisar, sistem panumpang milik TCDD Taşımacılık A.Ş. ngiringan keusik anu dimuat dina truk cumi bumi dina tingkat nyebrang tanpa sistem panghalang. Jalma 1 anu kacilakaan dina kacilakaan.

Numutkeun inpormasi anu dibere tina kacilakaan, Afyonkarahisar Antalya jalan raya 25. kilométer lumangsung di Damlalı lokal. 03 DY Penggalian treuk dieusian ku 803 plate K.Ç'nın, nyebrang tingkat nyebrang karéta hit. Ngahaja ngalahirkeun supir treuk parah rada cilaka. Supir gandeng parah kacilakaan tina kacilakaan ku tim 112 Darurat Layanan angkat ka rumah sakit.

Panalungtikan kana kacilakaan nu diawalan.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar