Dakwaan Kacilakaan Kacepetan Kacepetan Tinggi Ankak Ditampa

Gagaman kacilakaan ankara gancang dituduh
Gagaman kacilakaan ankara gancang dituduh

Dakwaan Kacilakaan Kacepetan Kacepetan Kacepetan Ditampa; High-Speed ​​Train (YHT) di Ankara, kontrol karéta jalan anu lumangsung akibat tina tabrakan maotna jalma 9, jalma 107 anu kacilakaan dina kacilakaan anu disiapkeun ku dakwaan ditampi ku pengadilan.

13 di Ankara 2018 Désémber tanggal 3 9 tiwas sareng jalmi 107 tiwas dina kacilakaan anu terjadi akibat tina tabrakan karéta laju anu gancang dina rel Ankara-Konya nalika lawang karéta panduan ka stasion Marşandiz. Kantor Penuntut Umum Ankara ngaluncurkeun hiji panalungtikan kana kacilakaan anu atos daptakeun ngalawan kasangka 10. Ankara 30. Tuduh dikirim ka Mahkamah Assize ditampi ku pengadilan. Tanggal sidang diperkirakeun bakal diumumkeun dina dinten-dinten anu datang.

Tersangka éta dipénta dihukum 2 taun ka 15 taun panjara pikeun pembunuhan sareng tatu langkung ti hiji jalma.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13
tsar 13
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar