Peta Metro Ankaray sareng Sistem Rail Ankara

Stasion Lines Ankara Metro
Stasion Lines Ankara Metro

Ankaray Metro Rail System Peta sarta Ankaray: jasa angkutan umum di Ankara, ibukota Turki, nu Direktorat Ankara Metropolitan Municipality Jenderal ego jaringan angkutan rail. Jaringan transportasi rel Ankara anu aya diwangun ku sistem rel cahaya, kereta api bawah tanah, mobil kabel sareng sistem suburban, sareng kendaraan umum anu dioperasikeun ku EGO diwangun ku opat bagian:

  1. Ankaray ku ngaran Jahit House - ASTI “Sistim kareta apian açılan dibuka dina bulan Agustus 30,
  2. Jeung ngaran Metro Ankara Beureum Crescent - Batıkent Désémber Sistim rail beurat beurat 28 di operasi di 1997.
  3. 12 dina bulan Pebruari 2014 Batıkent - Garis OSB-Törekent sarta sabulan saterusna;
  4. 13 dina Maret 2014 Beureum Crescent - Destétkeun garis parantos dibuka pikeun jasa. Aya total stasion 45 diantara Kizilay nu stasion transfer antara sistem metro Ankaray sareng Ankara.

Ankaray 8,527 km. Subway Ankara M1 16,661 km. + M2 16,590 km + M3 15,360 km panjang sistem angkutan opat karéta ieu, total 55,140 km. panjang.

Dina Ankara Kecioren Metro garis masih dina konstruksi. Sajaba ti éta, pangwangunan hiji garis anyar antara Beureum Crescent Esenboga Airport ieu ogé keur rencanana.

Sistem transportasi Rail cahaya ANKARAY

Sistim rail rail mimiti Ankara anu, pangwangunanna mimiti di April 7, réngsé dina 1992 August 30.

ankaray stasiun ankara
ankaray stasiun ankara

Stasion Ankaray

  1. Dressmaker
  2. Kasalametan (transperna: Sincan-Kayaş Commuter Train Line)
  3. sakola luhur
  4. Babak Beureum (mindahkeun: M1, M2)
  5. Demirtepe
  6. Maltepe
  7. Anadolu
  8. Besevler
  9. Bahçelievler
  10. Emek
  11. ASTI
  12. Söğütözü (Di handapeun Pangwangunan)

Metro BATIKENT

Pangwangunan subway kahiji di Ankara mimiti tanggal Maret Maret 29. Jalur metro 1993 perenahna di jalur Kizilay Batikent réngsé dina bulan Désémber 28 sarta dibuka kanggo jasa.

m1 stasiun metro Ankara
m1 stasiun metro Ankara

Stasion Metro Batıkent

  1. Beureum Crescent (transfer: Ankaray)
  2. Sanitasi (mindahkeun: Jalur Kareta Sincan-Kayas)
  3. bangsa
  4. Pusat Budaya Atatürk
  5. Akköprü
  6. ivedik
  7. Yenimahalle (Transfer: Yenimahalle-Şentepe Jalur Cable Car)
  8. Demetevler
  9. rumah sakit
  10. Macunköy
  11. Ostim
  12. Batikent

ÇAYYOLU METRO

Pangwangunan jalur metro na di jalur Kizilay Koru dimimitian dina 27 September 2002. Tamamlayamayın Ankara Metropolitan Municipality, pangwangunan di Républik Turki Transportasi, Maritim Urusan sarta Komunikasi Kamentrian ngambil alih sarta réngsé dina Maret 13 2014.

m2 garis kizilay cayyolu
m2 garis kizilay cayyolu

Stasion Metro Cayyolu

  1. Beureum Crescent (transfer: Ankaray)
  2. Necatibey
  3. Perpustakaan Nasional
  4. Sogutozu (Transfer: Ankaray)
  5. MTA
  6. Timur Tengah Téknis Universitas
  7. Bilkent
  8. Kamentrian Tatanén / Déwan Nagara
  9. Beytepe
  10. Umitkoy
  11. Çayyolu
  12. rungkun

Metro TÖREKENT

Batikent - pangwangunan garis metro aya di OSB-Törekent route ka karya ieu dimimitian dina Pébruari 19 2001. Tamamlayamayın Ankara Metropolitan Municipality, pangwangunan di Républik Turki Transportasi, Maritim Urusan sarta Komunikasi Kamentrian ngambil alih sarta réngsé dina Pébruari 12 2014.

stasiun subway ankara m3
stasiun subway ankara m3

Torekent Metro Stasion

  1. Batikent
  2. Pusat Kulon
  3. marana
  4. botani
  5. Jalan Istanbul
  6. Eryaman 1-2
  7. Eryaman 5
  8. Kaayaan Mah.
  9. Wonderland
  10. conqueror
  11. GOP
  12. OSB Torekent

KEÇİÖREN Metro

Pangwangunan jalur metro dina jalur Beureum Crescent Kasino dimimitian dina 15 Juli 2003. Tamamlayamayın Ankara Metropolitan Municipality, pangwangunan di Républik Turki Transportasi, Maritim Urusan sarta Komunikasi Kamentrian geus direbut.

stasiun metro ankara m4 kecioren
stasiun metro ankara m4 kecioren

Stasion Subway Kecioren

  1. Babak Beureum (mindahkeun: Ankaray, M1, M2)
  2. gedong pangadilan
  3. Gar
  4. TSS
  5. ASKİ
  6. Dışkapı
  7. Meteorologi
  8. munisipalitas
  9. Mecidiye
  10. wellhead
  11. Dutluk
  12. kasino

Lumangsung Metro garis

ESENBOĞA Metro

5 rencanana antara Ankara Esenboga Airport Crescent. Metro téh. Konstruksi Transportasi Républik Turki, bakal dilaksanakeun ku Departemen Maritim sarta Komunikasi. The total panjang garis subway 25,366 km. Rata jarak antara stasiun 1,708 km. kabentuk ku stasiun 15 anu rencanana:

Esenboga Metro Stasion

  1. Medic
  2. Taman Nonoman
  3. Hacı Bayram
  4. Aktas
  5. Gülveren
  6. situs
  7. Ulubey
  8. Solfasol
  9. Ankara Kalér
  10. Pursaklar-1
  11. Pursaklar-2
  12. karaton
  13. otonomi
  14. Wewengkon Paméran
  15. Esenboga Airport

ANKARA rail garis Peta

Kamajuan made in ANKARA Peta rail Systems

Interaktif Ankara Railway jeung Peta Peta

Yenimahalle Şentepe Line Cable Car Line

Lembar kanggo sistem ropeway antara Yenimahalle - Şentepe dijieun dina tanggal 13.02.2012 sareng saluyu kana kaputusan 172 ti Déwan Méritilitas Metropolitan Ankara jeung rute sareng sistem anu diijinkeun ku parantosan hungkul teknis. Kontrak disaluyuan ku parusahaan kontraktor dina tanggal 15.08.2012 sarta pangwangunan jalur na mimitian 26.03.2013.

  • Yenimahalle Şentepe Cable Car SystemOne-way 2400 kapasitas jalma / jam angkot umum dijalankeun. Stasiun metro Yenimahalle mimitian ti jalur sareng puseur Şentepe nyadiakeun angkot ti hawa.
  • Panjang sistem ropeway mana kabin 4 sareng 106 eureun antara Yenimahalle sareng Şentepe bakal ngalihkeun sakaligus nyaéta 3257 m.
  • Unggal kabin asup kana stasiun dina detik 15, sarta bédana menit 13.5 dina méter 200 sareng jarak dumasar méter 3257 ngaleuwihan dina menit XNUMX.
  • Sistem ropeway anu ngahubungkeun stasiun metro Yenimahalle sareng pusat bringsentepe nyangking kebangkitan metro ka Şentepe dina waktu anu singget tanpa nungguan.
  • Di Ankara, sistem jalan ropeway anu parantos disingkronkeun sareng metro henteu nahan beban tambahan di jalan kalayan ngabéréskeun patalimarga.
  • Hal ieu gampang dianggo ku ditumpurkeun, manula, barudak sareng sadaya.
yenimahalle Şentepe garis mobil sambungan kabel
yenimahalle Şentepe garis mobil sambungan kabel

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233

Janten kahiji komen

koméntar