Antalya 3. Demam Gawé di Proyék Sistem Rail

sistem antalya tahap sistem latihan ulikan fummali
sistem antalya tahap sistem latihan ulikan fummali

Antalya 3. Demam Gawé di Proyék Réputan Sistem Rel; Antalya Metropolitan Municipality's 3. Karya demam diteruskeun dina Project System Etap Rail. Dina panggung Otogar-Meltem tina jalur, galian penggalian tengah sareng karya subraék parantos réngsé sareng karya beton handapeun rel. Nalika torowongan anu ngaliwat handapeun Beus Stasion Jilbab anu dikuatkeun, penggalian ti Stasion West Gar, anu bakal dina jero taneuh.

Metropolitan Municipality 3, anu aya dina jasa di panggung Varsak-Otogar. Dina Proyék Sistem Stage Rail, studi demam dilaksanakeun dina bagian kasebut ti Stasion Beus Jalan nepi ka panto Meltem Gate Akdeniz University. Solokan cai hujan sareng karya prasarana réngsé di satengahing pelindung Boulevard Dumlupınar antara Otogar-Meltem dimana jalur bakal dilewati. Karya beton bertulang ngamimitian handapeun rel.

960 METER LONG UNDERGROUND TUNNELS

Pareuman jalur jalan anu bakal nyayogikeun Pertukaran Beus Interchange ti jero taneuh sareng beton mimiti torowongan parantos réngsé. Nalika ngali digali 960 meter panjang torowongan jero taneuh duaan, karya beton diteruskeun. Karya insulasi ogé dilakukeun dina torowongan. Ékavasi nuju lumangsung di stasion bawah tanah anu dingaranan West Station di jerona 27 méter dimana torowongan jero taneuh.

PELANGSAAN DIHENTEU DAPAT DIPANGSAKEUN

  1. Dina ruang lingkup proyék Sistem Paringkat, tangkal anu dipiceun tina Départar Dumlupınar Dulo Raya D650 patepang sareng taneuh di Hurma Wastewater Perawatan Diréktur Jenderal Diréktur ASAT. Tangkal dikaluarkeun tina sistem cangkok median tengah ditanam di façade wétan tina Pabrik Perawatan Wastewater Hurma.

BULVARA PEDESTRIAN SUPPLIER

  1. Dina jero lingkup Project Etap Rail System, karya overpasses pejalan kaki kalayan eskalator sareng angkat dina dua titik anu béda, simpang jalan Dumlupınar Bulvarı-Ulusoy Street sareng Akdeniz University-Gendarmerie, diteruskeun.
Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar