Jadwal Bayaran Stasiun ANTBIS sareng Transaksi Anggota

tarif stasiun antbis sareng transaksi anggota
tarif stasiun antbis sareng transaksi anggota

Jadwal Bayi ANTBİS Biaya sareng Transaksi Anggota: Perpustakaan Antalya Metropolitan, pikeun ngamajukeun panggunaan sapédah salaku sarana transportasi ogé tujuan rekreasi sareng olahraga; ANTBIS tujuanana pikeun ngalegaan Bisiklet Smart Bike Sharing System inde di sapanjang Antalya, ku kituna nyayogikeun angkutan anu sehat sareng ramah lingkungan pikeun sadaya anu mikaresep sapedah.

Ku Smart Bike Sharing System, para pencinta sapédah henteu kedah nyandak bikes sareng aranjeunna, aranjeunna tiasa nyéwa bikes ti stasiun ANBİS sareng ngantunkeun ka mana-mana stasiun ANTBİS.

Naon Sistim Smart Bike?

Sistem perkabungan sapédah sustainable anu ngagaduhan salaku cara alternatif pikeun transportasi pikeun anu mikaresep sapédah métropolitan, ngaleungitkeun kabutuhan mawa sapédah ku ngadukung ku database téknologi sareng tiasa dihijikeun kana jaringan transportasi di kota.

Tujuan tina sistem ieu nyaéta pikeun mastikeun 3 - 5 km jarak jauh tiasa didorong tanpa kedah nyetir kendaraan motor. Ku cara kieu, beungbeurat angkot umum sareng dampak gas rumah kaca anu ngabahayakeun bakal ngirangan sareng masarakat bakal ngagaduhan kasempetan ngagunakeun angkutan anu langkung saé sareng ramah lingkungan.

Jadwal Bayaran ANTBIS

2017 Taun
Bébas Blok Kartu Kredit £ 24
Bayar Kartu Palanggan £ 5
Waragad Dianggo Sajarah
1 Jam £ 1.5
2 Jam £ 2.5
Pikeun Unggal Sajam Tambahan £ 2

Kumaha Ngalanggan System sapédah Smart ANTBIS?

Anjeun tiasa ngadamel transaksi kaanggotaan anjeun ti Pusat Subscriber ANTBİS anu aya di gigireun Stasion Perbandaran Metropolitan ANTBİS.

Anjeun kedah atos ngahontal 18 pikeun janten anggota sistem sapédah nyewa.

Anjeun kedah gaduh kartu identitas sareng anjeun nalika ngalamar kartu anggota.

Harga kartu anggota nyaeta 5 TL. Anjeun tiasa unggah kana kartu anjeun tina titik anggota.

Kumaha Ngésér Sapédah tina Stasiun ANTBIS

1. Kalayan aplikasi mobile; Anjeun tiasa janten anggota anu nganggo aplikasi ANTBIS, anjeun tiasa nambatkeun kasaimbangan kana rekening anjeun sareng anjeun tiasa nyéwa nganggo kecap konci anu anjeun kéngingkeun tina ménu sandi anu nganggo hiji.

Pikeun meunang sapédah anjeun dikirimkeun; Pencét Tuliskeun kana alas kenop gigireun sapédah. Tuliskeun kecap konci waktos sareng pencét deui. Anjeun tiasa nyokot sapédah anjeun nganggo sora snap

2. Kalayan Kartu Langganan; Taman Karaalioğlu anjeun tiasa ngaleupaskeun kartu anjeun tina inisiatif Antbis Subscriber Center sareng anjeun tiasa nyéwa ku kiridit kiridit. (PERKEHOAN KIOSK AYA TEU DIPANGGIH ku KAD SUBSCRIBER

Pikeun meunang sapédah anjeun dikirimkeun; Geser kartu anjeun dina layar alas tombol gigireun sapédah. Lebetkeun kecap akses anjeun terus pencét Lebetkeun. Anjeun tiasa nyokot sapédah anjeun nganggo sora snap.

Loading ...

3. Kalayan Kartu Kiridit; 24 TL bakal diblokir tina kartu anjeun dina unggal sapédah nalika nyéwa nganggo kartu kiridit nganggo alat kios. Nalika anjeun nganggo sapédah anjeun sareng ngintunkeun, jumlah anu saluyu sareng jam anu anjeun anggo bakal ditolak tina jumlah anu dipeungpeuk sareng jumlah sésana bakal dileupaskeun dina kartu wengi sapeuting di 23.30. Kusabab sistem fungsina di bank, periode sumbatan bénten antara 1 sareng dinten 30.

Pikeun meunang sapédah anjeun dikirimkeun; Pencét Tuliskeun kana alas kenop gigireun sapédah. Ketik kecap konci sewa anjeun tina Antbis terus pencét Enter deui. Anjeun tiasa nyokot sapédah anjeun nganggo sora snap.

4. Kent nganggo kartu; Anjeun tiasa nyiptakeun akun kaanggotaan Antbis tina ménu Rent a Bike sareng kartu kota 18 pribadi atas ngaran anjeun. Anjeun tiasa mindahkeun kasaimbangan dina kartu kota anjeun ka akun antbis anjeun sareng nyéwa kecap konci anu nganggo.

Unggah kiridit

Kalayan aplikasi mobile 1-ANTBIS

Pencét dina ménu Anggota sareng asup. (Upami anjeun henteu émut detailna, punten klik dina hilap pilihan sandi. Login anjeun bakal dikirim via SMS)
Anjeun tiasa sacara gampang unggah tina Kartu Kredit - mésér Kredit menu.

Ti 2-Kiosk

Pencét dina Pasang Kredit menu sareng pilih anggota langganan.
Geser kartu anjeun sareng ucapkeun teraskeun kana konci kartu anjeun sareng sental deui.
Sakali anjeun parantos marios inpormasi akun anjeun, anjeun tiasa unggah gampang dina menu Upload Upload deui.

Stasiun sapédah Smart ANTBIS

Sistem ANTBIS Smart Bike System kami ayeuna ngajalankeun dina genep stasiun.

  1. Stasion Boğaçayı (sabalikna Akdeniz Blv. Erdoğan Residences)
  2. Stasion Square Konyaaltı (sabalikna Akdeniz Blv. Hilmi Kokoreç)
  3. Stasion Olbia (Dumlupinar Blv. Olbia Square Area)
  4. Variant Station (Pantai Park lawang di Konyaalti Beach Start)
  5. Stasion Taman Atatürk (Konyaaltı Cad. Salajengna ka Taman Atatürk)
  6. Stasiun Jalan Raya (Milli Egemenlik Cad. Pintu Jalan Ditutup - Di payuneun Bank Halk)
  7. Stasion Işıklar (Genclik Mah. Fevzi Cakmak Street Karaalioglu Park Entrance)
  8. Stasion Pertukaran Sampi (Metin Kasapoğlu Cad. Beytaş Sit. Payuneun Blok ABC)
  9. Stasion Taman Düden (Çağlayan Mah. Sumpingan Blv. Düden Park Lebetkeun - Di payuneun Fire Fire)

Peta ngeunaan ANTBIS

Pikeun ngaksés peta ANTBIS di dieu Klik di dieu!

Loading ...

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar