Henteuna di loba nagara di dunya Praktek dimimitian di Turki!

aplikasi nu teu dunya di loba nagara nu dimimitian turkiyede
aplikasi nu teu dunya di loba nagara nu dimimitian turkiyede

aplikasi henteu loba nagara di dunya dimimitian di Turki! Salaku penumpang dina mobilitas terbatas di bandara urang; prioritas penerbangan bakal disayogikeun ka orok, panumpang hamil sareng gering anu peryogi aksés anu langkung gancang!

Direktorat Jenderal Otoritas Bandara State (DHMİ) sareng Pupuhu Diréktur Diréktur Hüseyin Keskin dibagikeun dina akun Twitter na nyaéta:

aplikasi henteu loba nagara di dunya dimimitian di Turki!

Salaku penumpang dina mobilitas terbatas di bandara urang; prioritas penerbangan bakal disayogikeun ka orok, panumpang hamil sareng gering anu peryogi aksés anu langkung gancang!

Sakumaha dipikanyaho, ditumpurkeun sareng panumpang cacat mobilitas: jalur jalan, korsi nunggu, pamariksaan pariksa, counter paspor, parkir ditumpurkeun, korsi roda, payphone sareng fasilitas anu sami disayogikeun.

Sertipikasi Bandara Luang Tuang di 38 Bandara sareng Aksesibilitas di 18 Bandara.

Karya nuju lumangsung dina kontéks ieu di bandara sanés.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar