Aplikasi Panutup Jalan Raya Salju jadi nyebar

jalan raya salju aplikasi tameng
jalan raya salju aplikasi tameng

Aplikasi Panutup Jalan Raya Salju jadi nyebar; Mehmet Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, nyieun presentasi di Rencana Parlemén sareng Komisi Anggaran, ngingetkeun yén Diréktur Umum Jalan Raya nyimpen 400 rébu ton uyah, 382 rebu méter kubik agrégat, 54 ton urea sareng 3 rebu ton bahan bahan-bahan icing.


Turhan nyarios, Kar Salian éta, urang ngembangkeun aplikasi Salju Panutup, anu ngagaduhan mangpaat anu hadé pikeun nyegah salju ti badarat di jalan raya. Nalika 2003 gaduh panjang jarak 63 kilométer di jalan negeri sareng propinsi, kami parantos ngahontal 681 tameng salju dinten ayeuna. "

Turhan nyatakeun yén kagiatan pamariksaan di jalan tol terus laju sareng yén Kementerian tujuan ngalaksanakeun pamantauan épéktip pikeun penumpang jalan sareng angkutan angkutan jalan sareng Menteri Pengangkutan Electronic Tracking and System Inspection, financial follow-up, sareng realisasi peraturan-peraturan anu diperyogikeun ku séktor sareng statistik nyata.

Dina awal taun ieu, sistem angkutan panumpang, anu caket kana 90 persén perusahaan pamawa terpadu kana sistem, saur Turhan, dina akhir taun, aranjeunna ngusahakeun ningkatkeun perséntase ieu ngalangkungan 95, cenah.

5 juta 350 rébuan jumlahna waktos asup kana sistem, inpormasi panumpangna nyaéta 82 juta, Turhan negeskeun, "Pamakéan sistem ieu pikeun nyandak modul beban 2020'de." Cenah.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar