Asphalt Karya di Jalan Center ski Yedikuyular

aspal jalan dina jalan ka yedikuyular ski Resort
aspal jalan dina jalan ka yedikuyular ski Resort

Asphalt Dianggo dina Jalan Ski Yedikuyular; Ngalengkepan ékspansi sareng ngeusian karya dina arteri anu nyayogikeun ka Pusat ski Yedikuyular, khususna ka lingkungan Bertiz, Büyükşehir neraskeun jalan aspalna.

Kotamadya Metropolitan Kahramanmaraş terus jalan aspal panas dina rute anu nyayogikeun angkutan ka Pusat ski Yedikuyular dina ruang lingkup konstruksi sareng perbaikan jalan. Tim anu nyambung ka Dinas Élmu Élmu saacanna ngalakukeun ngeusian sareng ningkatkeun arteri. Karya aspal dimimitian dina daérah dimana tempat ngeusian éta réngsé.

Resort Yedikuyular Ski Resort Dipanjang

Dina pernyataan anu dilakukeun ku Jurusan Ilmu Élmu, "Kami réngsé jalan 14 kilométer anu nyayogikeun transportasi ka Pusat ski Yedikuyular, khususna lingkungan Bertiz anu aya dina wates Dulkadiroğlu. Ayeuna urang paving daérah dimana urang damel. Kana pareng jalan, jalan ka Pusat ski Yedikuyular bakal disayogikeun liwat aréa opat jalur anu langkung ageung sareng lengkep. Muga kota urang aya mangpaatna ”.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar