AtlasJet Sakedik Henteu Dihentikan Penerbangan

atlasjet lirén penerbangan na samentawis
atlasjet lirén penerbangan na samentawis

AtlasJet Sakedap Deui Tolak penerbangan; Atlasjet Aviation Inc., 21 moal mabur dugi ka bulan Désémber. Tiket jual bakal diumumkeun ngeunaan balikna sareng robih.

Dina hiji pernyataan anu aya dina situs wéb perusahaan, "Panumpang Dear, maskapai kami parantos ngalebetkeun prosés panyusun ulang supados nyayogikeun ka pangalaman penerbangan anu sanés. 26 November 2019 Désémber taun 21, operasi kami ditunda samentawis.

Dina prosés ieu, urang bakal nyandak kaputusan anu diperyogikeun ngeunaan tikét anu dibeli ku panumpang kami anu henteu tiasa kalaksanakeun dugi ka 15 Désémber 2019.

Transaksi anu bakal diterapkeun ngeunaan kasumpingan sareng parobihan parobosan panumpang urang anu bakal diumumkeun dina situs wéb urang dina Désémber 16.

Anjeun tiasa neraskeun patarosan sareng permintaan ka callcenter@atlasglb.com kalayan nomer PNR.

Penjualan tiket liwat situs wéb sareng saluran penjualan anu sanés bakal ditutup dugi ka 16 Désémber 2019.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar