Penghargaan Internasional Tunnel Eurasia sareng Jambatan Yavuz Sultan Selim

kasuksésan panghargaan internasional dina proyék raksasa
kasuksésan panghargaan internasional dina proyék raksasa

Suksés Award internasional dina Proyék Giant; ciri Angkutan jeung Mentri infrasturktur Cahit Turhan, ditémbongkeun salaku salah sahiji proyék rékayasa di dunya tersukses tina panggung desain jeung Eurasia Torowongan loba firsts jadi jauh, jeung Turki urang tina salah jadi Yavuz Sultan Selim Sasak, Féderasi Jalan Internasional (IRF) nu diperlukeun hadiah manehna dilaporkeun.

Menteri Turhan nyatakeun yén International Road Federation, anu didirikeun pikeun ngamajukeun sareng ngadukung pangembangan jaringan jalan di sakumna dunya, ngumumkeun Başarı Global Achievement Award anu dikelompokeun unggal taun salian sababaraha proyék anu alus teuing sareng inovatif anu ngamungkinkeun pengembangan téknologi infrastruktur, ogé ngaran anu berhasil dina widang ieu.

Turhan nyarioskeun yén federasi, anu damel bareng sareng sadaya pihak anu kabetot dina kawijakan jalan di sakumna dunya sareng nyorong pangwangunan jaringan jalan, panghargaan taun-taun proyék inovatif dina industri jalan ngarah kana kamekaran sosial sareng ékonomi dunya sareng masarakat. pikeun leuwih ti hiji proyek.

Alat promosi hadiah

Nekenkeun yén panghargaan ieu mangrupikeun alat anu penting pikeun pangakuan inovasi téknologi sareng pamekaran dina konstruksi jalan di sakumna dunya, Turhan nyarios:

"The dunya proyék rékayasa tersukses di Eurasia Torowongan kalawan dugi dinten, ti panggung design urang kudu loba firsts jeung dina waktu anu singget jadi salah sahiji ciri Turki urang Yavuz Sultan Selim Sasak, nampi pangajén ti Jalan Federation International. Tunnel Eurasia, anu dianggap kasuksésan henteu ngan ukur ku fitur teknisna tapi ogé kalayan struktur pembiayaan multi-légis sareng sora, dianugerahi Award Achievement Global dina widang 'Kauangan Keuangan sareng Ékonomi' ku Federation. "

Turhan nyatakeun yén pemenang penghargaan diakui di dunya ku cara nyebarkeun dina majalah Jalan Raya Dunia sareng nyitak kasimpulan proyék dina Buku Proyék Menang IRF GRAA.

Turhan, konperénsi anu diayakeun dina kontéks ieu, jalan raya, sistem koléksi tol, transportasi pinter, manajemén lalu lintas, dilakukeun presentasi dina seueur masalah, saurna.

"Kami resep ka hadiah utama internasional"

proyek raksasa Turki urang Yavuz Sultan Selim Sasak jeung Eurasia Torowongan Turhan ceuk éta senang lantaran tina win pangajén internasional badag, sakabeh panghargaan Salian nyadiakeun sensed hiji ngahargaan ka wates, ceuk insinyur Turki nu masihan anjeun kakuatan pikeun nyieun proyék anyar.

Menteri Turhan nyatakeun yén Jambatan Yavuz Sultan Selim, anu mangrupikeun salah sahiji sababaraha jembatan di dunya kalayan éstétika sareng téknisna, disebut kö jembatan ti mimiti, sareng definisi ieu dikuatkeun ku panghargaan anu dipasihkeun.

Turhan nyebatkeun yén Yavuz Sultan Selim, jembatan katilu Bosphorus, mangrupikeun salah sahiji jambatan gantung pangpanjangna panjang anu nganggo sistem karéta api dina jarak utama 1408 méter. 'ngingetkeun yén éta mawa rékaman dunya.

Turhan, "admired sakuliah dunya Yavuz Sultan Selim Sasak, sasak gantung di Turki deui ditempatkeun di forefront of Landmark internasional." Ceuk Anjeunna.

Eurasia Torowongan mangrupakeun salah sahiji panaratas di Turki anu umum jeung swasta kerjasama sector xnumx'nc proyék modél pangajén Turhan yén informasi nampi ti International Jalan Federation, lingkungan torowongan sarta ditambahkeun nu hirup sosial, sumbangan ti kitu didaptarkeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar