Dinten dina Sejarah: 10 Nopémber 1923 Railway Anatolian

10 1923 dinten karéta Nopémber kaping Anatolia di
10 1923 dinten karéta Nopémber kaping Anatolia di

Dinten dina Sajarah
10 Nopémber 1923 Pasatujuan Huguenin sareng Nafia Deputy Mukhtar disaluyuan dina Anatolian Railways.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar