Dua Karéta Koléksi di Bangladesh: 15 Paéh, 58 Gangguan

bangladeste
bangladeste

Dua Kareta Kolot di Bangladesh: 15 Paéh, 58 Gangguan; 03.00 jajaran dina waktos lokal tadi wengi di Bangladesh, karéta panumpang angkat ti Chittagong di Brahmanbaria, wétaneun Dhaka, tumbukan sareng karéta panumpang sanés anu datang ti arah anu sabalikna, jalma 15 tiwas sareng jalma 58 anu luka.

Pindah ti Sylhet ka Chittagong, karéta meuntas stasiun karéta di kota Kosba ka stasion Mondovag. Karéta panumpang sanésna ti Chittagong ka Dhaka éta nuju ka stasion Mondovag. Méja kontrol ditaros ku karéta pikeun nyebrang karéta api anu sanés teras lirén di dinya. Tapi, karéta ti Chittagong henteu nuturkeun paréntahna. Menitna saatosna, karéta ti Chittagong tumbukan sareng karéta ti Sylhet.

Saatos kacilakaan, jalma 15 tiwas sareng sahenteuna 58 jalma anu luka. Panumpang anu parah dibawa ka Rumah Sakit Kosba, baraya korban korban di tangisna di daérah ngantosan warta anu saé ti para pejabat dina menit. Bangladesh Karéta api nyatakeun, jumlah paéh tiasa nambahan.

Kapolres daérah Anisur Rahman ngalaporkeun hiji panalungtikan ngeunaan kacilakaan éta.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar