Walikota Seçer Masihan Tanggal kanggo Mersin Metro

presiden secer masihan tanggal pikeun mersin metro
presiden secer masihan tanggal pikeun mersin metro

Walikota Seçer Masihan Tanggal kanggo Mersin Metro; Walikota Mersin Metropolitan Vahap Seçer mangrupikeun sémah program "Alarm Jam" sareng İsmail Küçükkaya dina layar TV FOX. Walikota Seçer ngadamel evaluasi ngeunaan Proyék Metro sareng jalur anyar dina lingkup proyék.

Anu pangheulana, Seçer ngadamel penjelasan anu lengkep ngeunaan Metro sareng saurna: "Kuring bakal ngagaduhan investasi Metro. Investasi penting. Urang nganggap panggung 3. 28.6 kilométer, 7 sareng satengah kilométer luhureun taneuh Metro, 13.4 kilometer sistem rel bawah tanah sareng 7.7 kilométer trem. Pertimbangkeun basisir ti Mersin Wétan ka Kulon. Kilométer 13.4 badé asalna tina jero taneuh éta, teras 7 bakal dugi satengah mil ti tempatna ka Rumah Sakit Kota. Ieu kahiji waktos kuring atos terang ieu sacara jéntré. Kami ogé ngarencanakeun jalur tram ka Rumah Sakit Universitas sareng Universitas. Di 2020 kami bakal némbak kana pikétak. Di dieu urang hoyong laksanakeun ieu ku cara anu béda. Kami milarian kiridit ti luar negeri. Hayu urang milarian pinjaman ti dinya, cikan anu tegas ngalakukeun konstruksi, kami badé masihan pembiayaan sareng konstruksi bisnis waé. "

Walikota Seçer nambihan yén aranjeunna angkat ka pengumuman kanggo beuli beus sareng aranjeunna bakal nampi beus 100. Dina bulan Januari urang ogé bakal nyandak beus 73, total beus 27. Urang bakal nganyarankeun kafe beus kami, urang ngagaduhan kakurangan, kami bakal nguatkeun rute, sareng urang bakal nganonaktipkeun modél urang anu usang atanapi lungse. Urang nganggap angkutan umum salaku konsép Metro, beus sareng rencana 100 taun. Naon anu bakal urang laksanakeun antara 5-2019, sabaraha beus anu bakal urang bawa, urang nuju mésér. Aya proyek anu kuring mendakan sateuacanna. Henteu aya anu acan dilakukeun. Présidén Presiden nampi proyék ieu dina program investasi periode urang. Tapi urang dirobih anjeunna. Kami ogé parantos ngenalkeun subway ka daérah-daérah kalayan tingkat pangembangan ékonomi sosial. Jalur Rumah sakit Kota ngalir ka distrik Tengah urang sareng tempatna kulawarga anu berpendapatan rendah pisan. Metro henteu kedahna ukur dijantenkeun salaku proyék transportasi. Proyék pangwangunan kota ogé kudu dianggap salaku proyék sosial. Urang paduli ieu. ”

Peta Mersin Metro

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar