Jalan Besi sutra bakal ngalangkungan Iran!

beusi sutra jalan ireland peuting
beusi sutra jalan ireland peuting

Jalan Iron Sutra bakal ngalangkungan Iran; Karéta api Iran dilibetkeun dina Proyék Hiji Generation One Way China. Ngomongkeun ka Saluran Nasional, Menteri Angkutan Iran sareng Urbanisme Muhammad Islami, Proyék Hiji Generation One Road, ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngamimitian beroperasi di koridor kidul.

Iran kalebet dina proyék One Generation One Way sareng karéta api.

Saluran NasionalMenteri Pengangkutan Iran sareng Urbanism Mohammad Islami nembé ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngamimitian operasi di koridor kidul Proyék Hiji Generation One Road.

Mentri Angkutan Iran, nyebatkeun yen koridor kidul ti Cina nepi ka Kazakhstan jeung Turkménistan ti dinya tur Sarakhes nu manjangan ti pameuntasan wates ka Turki ngaliwatan Iran jeung manjang ti dieu ka buana Éropa.

İslam Nagara-jalan di Jalan Besi Sutra ngahontal persetujuan di Ankara tilu minggu ka tukang ngalaksanakeun adat sareng tarif umum pikeun lima karéta api. Léngkah ieu minangka léngkah penting anu bakal ningkatkeun angkot di Jalan Sutra sareng dijantenkeun. "

Sanajan Iran tetep kaluar tina koridor kalér manjang ti Cina nepi ka Turki jeung Éropa, jeung perjangjian ngahontal jeung koridor kidul lumangsung dina Beusi Jalan Sutra.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar