Marmaray, Jalan utama tina Jalan Beusi Sutra

beusi jalan sutra marmaray
beusi jalan sutra marmaray

Beusi Jalan Sutra konci Point Marmaray dimimitian kaluar ti kotana Cina tina Xi'an, maké Marmaray Éropa Cina panungtungan Railway Express tina karéta kargo nu dituturkeun garis BTK Kazakhstan jeung Azerbaijan've diasupkeun Turki via Kars ngaliwatan Géorgia teras aksés tabung marmaray ngalangkungan Éropa parantos ngahontal. Dina jero lingkup proyék 'One Generation One Way', karéta jarak angkutan jarak panjang 850 meter ti China angkat sareng upacara anu diayakeun di Stasion Karéta Api Chang Ankara, ngalangkungan Marmaray, titik konci Jalan Besi Sutra, sareng ngahontal gerbang wates Kapıkule.

Kusabab kapasitas karéta api, bagian mimiti karéta api, anu iinditan dina dua bagéan, dilaksanakeun di Kapıkule. Karéta dua sapotong, anu ngahontal Kapıkule Border Crossing dina jam beurang, munggaran dipintal nganggo scan X-Ray teras digabungkeun sareng dua gerbong 21. Teras, karéta angkat ti Kapıkule Border Crossing sareng lokomotif Bulgaria ka ibukota Czech Prague. Karéta bakal meuntas Prague, Serbia, Hungaria sareng Slowakia via Jalan Besi sutra dugi ka Iraha.

Titik utama Jalan Besi sutra ti Cina ka Eropa nganggo jalur Railway Baku-Tbilisi-Kars nyaéta tabung Marmaray, anu nyayogikeun jalan di jero cai ti Asia ka Eropa. angkutan barang waktos angkutan antara Cina jeung Turki di 2 buana, 10 nagara, 2 laut saluareun 11 sarébu 483 kilométer poé jalur 12, "proyék abad" Marmaray di nu eta malah terpadu di waktu antara Far East jeung Éropa Kulon ieu lowered mun 18 poé.

Pengiriman kargo di tengah koridor tengah anu nganggo jalur Baku-Tbilisi-Kars sareng Marmaray bakal ngahemat waktos sareng énergi dibandingkeun sareng koridor séjén. Ieu mangrupikeun léngkah anu sasarengan dina hal tina perdagangan perdagangan régional boh. Kukituna, karéta api ieu, anu parantos ngumbara rébuan kilométer, mangrupikeun simbol énggal dina angkutan rél.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar