Jam Marmaray sareng Metro Bike Reception Jam di Istanbul

bikes sareng bikes metro di istanbul
bikes sareng bikes metro di istanbul

Perbaikan ieu kanggo ngajantenkeun angkot sapédah langkung nyicingan dina kahirupan sapopoé tiasa janten panginten ngeunaan warta anu langkung saé anu bakal kami katampi dina periode anu bakal datang.

Urang tiasa gampang ningali kumaha filsafat transportasi bersih di dunya parantos naék dina sababaraha taun kamari bahkan di tren di pasar mobil.

Kalayan merek global anu ngahasilkeun ampir sadaya rencana produk jangka pondok pikeun 90, ujug-ujug urang mendakan diri di tengah keragaman modél anu luar biasa.

Kaayaan anu sami diterapkeun dina modél sapédah sareng skuter. Bianchi, produsén sapédah pangkolotna di dunya, ayeuna parantos diwanohkeun sareng rentang produk penting. Tangtosna, pagawéan henteu ngan ukur dihubungkeun sareng séks listrik. Urang ningali yén pamakéan sapédah parantos ningkat pisan di daérah métropolitan.

Pikeun Istanbul, salah sahiji metropolisis éta, pamutahiran penting anu penting diumumkeun supados ngadamel sapedah mangrupikeun cara transportasi. Ayeuna, pamutuhan parantos dilakukeun dina larangan Marmaray sareng metro anu nutupan 07: 00 - 09: 00 sareng 16: 00 - 20: 00 kisaran.

Paménta anu sengit pikeun ningkatkeun jam sapédah Ngamutahirkeun kana jam ieu, anu parantos katampi salami lami, nyumput jam, para pamaké ayeuna tiasa ngedahkeun bikes sareng aranjeunna langkung saé.

Dina pernyataan anu dilakukeun ku TCDD, kanyataan yén aya anu nyarios dina subuh nunjukkeun sensitipitas para pangguna. Téks penjelasan pikeun perbaikan menit 30 pikeun duanana énjing sareng énjing mangrupikeun sapertos kieu:

"Anyar-ayeuna, paménta parantos ditampi ti panumpang urang pikeun ningkatkeun jam transportasi ku cara ngahususkeun jam puncak nalika karéta suburban dilarang nganggo sapédah. Luyu sareng pamundut anu katampi, jam ayeuna parantos diapdét dina bentuk 07: 00 - 08: 30 antara 16: 00 - 19: 30 ku ngamutahirkeun anu anyar disiapkeun Dominika Penumpang Tariff Apendiks-4 Béta Transports. saluran ogé bakal diumumkeun dina katerangan.

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar