BTK dina Agenda Railway

karéta btk
karéta btk

Agenda Majelis Railway BTK; Wakil DPRD Antunya Partéi Feridun Bahşi, 2011 ngarencanakeun pikeun ngiringan dina Karéta api BTK parantos pindah kana agenda Majelis.

2008 taun di Turki, Azerbaijan jeung Géorgia jeung partisipasi kapala yayasan kaayaan di Kars dialungkeun tur Baku projected ka mungkas taun 2011-Tbilisi-Kars kalawan proyék kareta ka agenda DPRD saé Partéi Antalya Timbalan Feridun Bahşi, "Lamun baris dimimitian angkutan panumpang?" Ceuk Anjeunna.

Mehmet Cahit Turhan, Menteri angkutan sareng infrastruktur, ngalebetkeun usul ka Parlemén pikeun némbalan:

karéta btk
karéta btk

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 08

Perhatosan ngayakeun: Operasi Pabrik Pemanasan Tengah

Nopémber 8 @ 10: 30 - 11: 30
panitia: TCDD
444 8 233
cum 08

Pengumuman Tender: Operasi Kemudahan Pemanasan Tengah

Nopémber 8 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
cum 08

Perolehan Perolehan: Perolehan Layanan Personel pikeun YHT VIP Lounge

Nopémber 8 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar