Cengiz Konstruksi Pinjaman Bulgaria Tender

Cengiz Konstruksi Pinjaman Bulgaria Tender
Cengiz Konstruksi Pinjaman Bulgaria Tender

Cengiz Konstruksi Pinjaman Bulgaria Tender; Kusabab 2006, Konstruksi Cengiz parantos dilebetkeun dina daptar "ENR Best 250 Kontraktor Internasional". Jumlah proyék anu lumangsung nyaéta 11 milyar 680 juta dolar. Kasebutna, 19 milyar 730 juta Dolar mangrupikeun domestik sareng 18 juta Dolar di luar negeri.

Anyar, kalawan slowdown mimiti proyék infrastruktur sabab jeung konstruksi di Turki, Cengiz Konstruksi ieu diarahkeun ka dipigawé mancanagara, utamana di Éropa. Dina kontéks ieu, Cengiz Holding meunang tender karéta api, salah sahiji proyék pangpentingna di Bulgaria.

Proyék Railway Elin Pelin-Vakarel

Cengiz Construction nandatanganan kasepakatan sareng Perusahaan Infrastruktur Railway Nasional Bulgaria (NRIC) kamari sareng bakal ngarobih bagian torowongan 20 kilométer dina jalur karéta api antara Sofia sareng Plovdiv. Bagéan karéta api Elin Pelin-Vakarel tina modérnisasi Cengiz Konstruksi 255 juta euro, anu bernilai 1.6 milyar TL. Cengiz Construction bakal ngalaksanakeun proyék ieu sareng Téknik Duygu ti Ankara. Proyék babarengan Cengiz Holding sareng Duygu Téknik bakal réngsé dina taun 6.

cengiz ngawangun kareta api bulgaria
cengiz ngawangun kareta api bulgaria

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar