Jadwal Mobil Kabél Bursa Dileupaskeun Kusabab Angin Hawa

penerbangan réleway uludag dibatalkeun kusabab angin kuat
penerbangan réleway uludag dibatalkeun kusabab angin kuat

paling usum penting pariwisata ekspedisi Turki urang kana mobil sambungan kabel nepi Mindahkeun Uludag ti pusat anu ditunda pikeun sapoé alatan angin niupan parna.

Fizil fasilitas kami bakal ditutup pinuh ku dinten ayeuna kusabab angin Bursa kuat, pernyataan ti Bursa Teleferik A.Ş., anu ngirim rébuan panumpang 500 ka puncak sareng kabin 140 per jam, saurna.

Ngeunaan Bursa Cable Car

Ski lifts Bursa, garis kahiji Turki ngeunaan mobil kabel. 29 Oktober Dibuka di 1963. salah sahiji simbol kota Bursa urang oge Bursa Cableway DUdUr pangpanjangna mobil garis sambungan kabel 9 km panjang horizontal Turki urang transportasi tali. Éta ogé pusat hiburan sareng pusat hiburan sareng toko balanja. Bursa Cable Car sareng stasion 4 angkat ti stasion Teferrüç di lingkungan Teferrüç, anu caket sareng distrik Yıldırım di Bursa kidul sareng dugi ka hotél di Uludağ. Dina 2014, jalur mobil kabel anu prasarana dirévisi ku perusahaan Italia Leitner Ropeways dirobih kana Teleferik Holding A.Ş. dioperasikeun ku.

Mobil Mobil Bursa

Dina total aya stasiun 4. Jarak anu jarakna jauh antara dua stasiun nyaéta antara Sarıalan sareng Oteller Bölgesi sareng 4212 méter.

Stasiun Teferrüç
Teferrüç Station; Éta mangrupikeun sistem anu dipandu automasi, taman mobil 240, departemén administrasi tim perusahaan 70, toko hiburan, eskalator sareng balai resepsi panumpang ageung.

Stasiun Kadıyayla
Fasilitas masih dilaksanakeun. Aya daerah piknik.

Stasiun Sarıalan
Sarıalan, anu mangrupikeun stasion terakhir dugi ka strukturna anyar dina 2014, mangrupikeun stasiun perantaraan kalayan pambukaan Hotel Wilayah.

Stasion Stasion Area
Stasion Area Hotel, anu mangrupikeun stasiun anu terakhir dina jalur mobil kabel, nyayogikeun transportasi ka hotél di Resort ski Uludağ.

Butiran Téknis Mobil Bursa

Garis masing-masing: (Teferrüç - Kadıyayla) / (Kadıyayla - Sarıalan) / (Sarıalan - Hotél)
Jarak horisontal 8837 méteran
Bédana jeans 44
Jumlah Cabins 140
Waktu Perjalanan 32 menit 12 detik
Kacepetan Travel 6 meter / sec Jumlah: Pendakan. 22 km / jam
Kapasitas panumpang Jalma 1500 / jam
Jarak antara kabin Ngeunaan 115 meter
Waktu kabin waktuna 19 unggal detikna
Kapasitas kabin Jalma 8 calik
Kakuatan mesin 2 × 653 kW Stasion Kadıyayla, Stasiun Hotel 652 kW, (Dua stasiun ieu disebut ogé stasion nyetir)
Stén Tékén (Stasion dimana tali ditabuh ku piston): Teferrüç, Hotels

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar