Stasion Karéta api Cape Town Wagons Dibakar

gerbong sepur di stasion kota cape
gerbong sepur di stasion kota cape

Akibatna serangan gempa di stasion tengah Cape Town, ibu kota Afrika Kidul, gerbong tina karéta 2 langsung nyéépkeun seuneu. Sadaya penerbangan dina jalur dibatalkeun kusabab kobong gerbong kareta api.

Dina seuneu parah, mobil panumpang 18 janten lengkep anu teu tiasa dianggo. Juru bicara seuneu di Cape Town, Jermaine Carelse nyatakeun dina pernyataan ngeunaan kajadian éta, waktos lokal wengi di 02.20'de nampi peringatan seuneu, seuneu api dipadamkeun di 04.53'de sareng nyarios yén kajadian éta henteu luka.

Nalika teu aya kacilakaan, panalungtikan anu lengkep pikeun kajadian éta diawalan.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar