Pandu Uji Karéta Supir Témutan Tinggi di China

supir test karéta gancang-gancang tanpa supir di China
supir test karéta gancang-gancang tanpa supir di China

Pandu Uji Karéta Tinggi Éksprési Tiongkot Tionghoa Dimimitian; Téknologi sensasi fisik ngalatih berkelajuan tinggi, anu nyepetkeun 350 km dina waktos éta, anu dikembangkeun ku China kalayan biaya sorangan, ngalaksanakeun fungsi sapertos suhu, lampu sareng warna jandela sacara otomatis.

Cina parantos ngiringan uji coba tina karéta otonom anu luhur, anu dijadwalkeun ngawula antara Beijing sareng Zhangjiakou. Tes drive tina karéta pinter anu gancang, anu dikembangkeun sadayana ku Cina sareng ngarencanakeun ngawula antara Beijing sareng Zhangjiakou, dimimitian.

Karéta angkat ti stasion Qinghe di Beijing kamari, sareng uji drive janten bagian tina proyék anu dimimitian. Diwangun ku téknologi otonom, karéta gancang tiasa ngahontal mileage 350 per jam.

Salaku tambahan, téknologi sensing fisik ngamungkinkeun suhu, lampu sareng jandéla warna kanggo disaluyukeun otomatis dina karéta. Ku kituna, jasa perjalanan anu langkung saé tiasa disayogikeun ka panumpang.

Jalur karéta api, anu ngalir di antara ibukota Beijing sareng kota Zhangjiakou propinsi Hebei, panjangna 174 kilométer. Karéta api ieu bakal nyayogikeun angkot di 2022 Beijing Musim Olimpiade.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

PTS 11

Aya bewara ngayakeun: Software and Rojongan Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Ngayakeun bewara: gaw DOKTER Layanan bakal narima

Nopémber 11 @ 11: 30 - 12: 30
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 11

Béja Tender: TÜLOMSAŞ 2020 Gudang Taun, Pangiriman sareng Layanan Angkutan

Nopémber 11 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: kontraktor
+ 90 222 224 00 00
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar