Karéta Pangiriman Pertama Ti China ka Eropa Ngalangkungan Chang'an Kapıkule

Karéta angkutan munggaran ti China ka Eropa angkat ti Changan Kapikule
Karéta angkutan munggaran ti China ka Eropa angkat ti Changan Kapikule

Kareta pengiriman mimiti ti China ka Eropa ngalewati Chang'an Kapıkule; Nganggo tabung Marmaray nyebrang ti Asia ka Eropa, karéta pengiriman mimiti ngalangkungan Gapura Paribasa Chang'an Kapıkule.

Chang'an Train, anu angkat ka kota Xi'an di China, bakal mungkas perjalanan di Prague, ibukota Republik Ceko, kalayan judul karéta pangiriman mimiti angkat ti China sareng nganggo Tepi Marmaray Tube Passage. Saatos dikirim ti Stasion Railway Ankara sareng hiji upacara, karéta pengiriman mimiti anu ngaliwat Marmaray Ayrılıkçeşmesi lirén sareng angkat ka Éropa tanpa kendat dugi ka Kapıkule Border Gate Batesan. Kusabab kapasitas jalan, bagian mimiti karéta, anu iinditan dina dua bagian, sareng gerbong 21, anu mangrupikeun bagian mimiti karéta, dijaga dina Kapıkule. Karéta dua sapotong, anu ngahontal Kapıkule Border Crossing dina jam beurang, munggaran dipintal nganggo scan X-Ray teras digabungkeun sareng dua gerbong 21. Teras, karéta angkat ti Kapıkule Border Crossing sareng lokomotif Bulgaria ka ibukota Czech Prague.

Mawa sarua jeung 42 TIR, China Railway Express dilengkepan wadah 820 sarat kalayan panjang 42 méter; Nyebrang bawana 2, nagara 10, laut 2, 12 bakal ngumbara sewu 11 mil dina sadinten dina kilométer 483. Nagara dina rute karéta; Cina, Kazakhstan, Azerbaijan, Jorjia, Turki, Bulgaria, Sérbia, Hungaria, Slowakia jeung Céko. Jalur tina karéta Ahilkelek Turki, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Kayseri, Kırıkkale, Ankara, Eskisehir, Kocaeli, Istanbul jeung Agility (Edirne) lumangsung.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar