Generasi Cina sarta Pentingna Ngaronjatna Turki ngeunaan Konteks Jalan Project

Generasi Gin jeung jalan proyek ieu ngaronjatna lingkup turkiyenin onemi
Generasi Gin jeung jalan proyek ieu ngaronjatna lingkup turkiyenin onemi

Turki teh Ngaronjatna Pentingna Konteks tina Project Beubeur tur Jalan di Cina; Inisiatif Koridor Tengah diusulkeun Ankara bakal janten barang munggaran dina Konperénsi Jalan Agenda di Walanda

pentingna Turki di jaringan dagang gumelar ti Éropa nepi ka Cina téh ngaronjatna unggal poe. Minangka karéta angkutan munggaran anu angkat ti China dina lingkup Generation Road, ngahontal ka Eropa kalayan nganggo Marmaray di Istanbul, sakali-deui parantos diperhatoskeun ka Koridor Tengah. inisiatif Tengah Koridor Cina urang diusulkeun ku Turki pikeun ngurangan komitmen taun Rusia jeung pamaréntah Beijing, sarta datang ka bisnis dina istilah gawé babarengan nagara Éropa, kitu ogé jarak disingget. Kituna, Turki urang Tengah Koridor inisiatif, dina 26-27 Beubeur Jalan Konférénsi bisa dilaksanakeun dina bulan Nopémber di Venlo, Walanda bakal item kahiji dina agenda anu.

Lagu leuwih hade di Turki

Nganalisa ogé nunjukkeun yén garis Baku-Tbilisi-Kars parantos mimiti ngajalankeun aman. gancang angkutan barang karéta ti Edirne mun Kars, Turki bakal nyieun sistem rail dina kasus palaksanaan salajengna bakal nambahan pentingna tina Koridor Tengah. kalawan Turki bakal dilaksanakeun dina jalur rel ti Edirne mun Kars eta dipikanyaho yén Cina terus wawancara. Pencét Cina, di sisi sanésna, netepkeun Koréa Tengah salaku pilar penting tina Jalan Sabuk. Ahli ogé nyebutkeun yen aranjeunna pakait kana rel jeung speed angkutan barang karéta sarta jarak singkatan dina Turki Marmaray mangrupa alternatif pikeun Rusia koridor. Kareta api ti China ka kota Venlo Belanda ogé diharepkeun ngalangkungan Caspian Trans-Caspian International Transport Route (TITR). karéta angkutan barang departing ti Cina, Kazakhstan-Kaspia Laut-Azerbaijan-Géorgia-Turki bakal ngahontal kaluar ka Éropa. Saatos karéta pangiriman mimiti angkat ti Xi'an, China, 18 dugi ka Iraha, ibukota Czech. (Çinhab nyaeta)

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar