Masalah Tempat Dilacak Masalah Pengangkutan di Alanya

beungeut situs na masalah transportasi di kabupaten Antalya
beungeut situs na masalah transportasi di kabupaten Antalya

Detik Wéb Masalah Masalah Pengangkutan di Alanya; Munisipalitas Metropolitan Antalya, supados tiasa ngabéréskeun jasa langkung gampil sareng dina waktos anu cekap dina pamariksaan sareng rapat sareng warga masarakat ngalaksanakeun jasa. Dina kontéks ieu, sub-panitia UKOME ngayakeun rapat di Alanya ngeunaan masalah transportasi.

Munisipalitas Metropolitan Antalya, atas petunjuk Wali Muhittin Böcek pikeun ngaidentipikasi, ngarencanakeun sareng méréskeun masalah panalitian dina situs. Dina kontéks ieu, rapat bakal lumangsung ngeunaan masalah transportasi Alanya. Antalya Metropolitan Munisipal Pusat Koordinasi Pengangkutan (UKOME) jalur angkutan umum sareng sub-komisi dikumpulkeun dina gedong jasa Alanya Kestel. Rapat ieu kanggo pertama kalina, para pejabat UKOME, Perbandaran Alanya, Polisi sareng Tim Trafik Gendarmerie, Kepala Kamar Minibuses Dogan Leg sareng kepala koperasi rute anu relevan anu dihadiran.

TRANSPORTATION TO UNIVERSITI KUMAHA

Kampus Universitas Alanya Alaaddin Keykubat di murid Kestel dugi sareng angkat ukuran anu langkung gampang sareng ekspedisi dibahas dina sub komisi. Salaku tambahan, bus umum Mahmutlar sareng Kargıcak di puseur Alanya dina sistem ngamimitian nyertakeun damel di komisi anu dibahas sacara rinci. 11 bakal ngayakeun rapat kadua na di Alanya deui dina bulan Nopémber. Laporan anu disiapkeun ku KPK teras bakal dikintunkeun ka Majelis Umum UKOME.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

tsar 13

Ngayakeun bewara: Konstruksi Works Yaptırılacaktır

Nopémber 13 @ 09: 30 - 10: 30
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Aya bewara lembut: Dahareun Service Alınacaktır

Nopémber 13 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
tsar 13

Ngayakeun bewara: Ka Beuli accu bakal

Nopémber 13 @ 11: 00 - 12: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar