DHMI bakal ngajantenkeun ngagaleuh PNS permanén!

dhmi PNS permanén bade ngagaleuh
dhmi PNS permanén bade ngagaleuh

DHMI bakal ngajantenkeun ngagaleuh PNS permanén! ; Direktorat Jenderal Lembaga Bandara Negeri (DHMI) ku KPSS 2019 / aplikasi pilihan 2 dina ruang lingkup rekrutmen lulusan sakola SMA, diréktur lulusan sarjana lulusan lulusan sareng lulusan rekrutmen lulusan lulusan lulusan lulusan bakal dilatih karyawan 29.

Gelar Sarjana Rékréasi 19 Gelar Sarjana Quadas: DHMİ 1 april Recruitment Officer, DHMİ 3 RFF Officer Recruitment, DHMİ 4 Officer Recruitment, DHMİ 11 Engineer Recruitment, kaasup sajumlah staf lulusan sarjana bakal ngajantenkeun masarakat umum.

Patugas Siswa lulusan SMA 8 SMA Quotas: DHMI 8 Teknisi rekrutmen bakal hijina karyawan masarakat 8 umum.

Ijazah Sarjana 2 Patugas Recruitment Officer Quotas: DHMI bakal ngan ukur ngan ukur karyawan permanén ti 2 umum, kalebet 2 Supir Mesin Mesin.

Calon anu bakal milih jabatan Pugas RFF (Bomba api) Direktorat Jenderal Otoritas Bandara Propinsi diwajibkeun nyumponan kaayaan ieu:

a) Saeutikna jangkungna 1.65 méter,

b) Jumlah maksimal 10 atanapi kurang tina beurat 15 dina dua angka terakhir nilai anu dikedalkeun dina sentimeter panjang, (Beurat atanapi ukur kedah aya dina beuteung kosong sareng suku gundul)

c) Asma, bronchitis, sesak napas, epilepsi, buta warna, gagap, pekebun, dorongan visual parah, jsb. kurangna teu ngarareunah biologis,

c) Sensitipitas psikologis kaleuleuwihan sareng pikagumbiraeun, gangguan perilaku, kasieun kurungan, kasieun jangkung, kasieun gelap, rugi getih sareng saterasna. henteu kedah kacau di gangguan psikologis sareng saraf,

d) Struktur fisik sareng psikologis anu dinyatakeun dina klausa "c" sareng "ç" sareng Badan Kaséhatan şartlar "tina laporan rumah sakit atanapi kaayaan rumah sakit universitas anu nunjukkeun yén éta tiasa ngawula salaku RFF (Bandara Bandara sareng Pertarungan Bomba) di sadaya nagara diperyogikeun.

Staf SMP DHMİ

Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 5
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita WAGON TEKNIK 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita ahli teknik 2
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita ahli teknik 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita ahli teknik 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita ahli teknik 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita ahli teknik 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita ahli teknik 1
Umum Direktorat Nagara Angkutan karéta Nyarita ahli teknik 1

Staf Associate DHMİ

DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA MACHINE DRIVER
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA MACHINE DRIVER

Staf sarjana DHMİ

DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA TAWARAN APRON 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA JAWATAN ARFF 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA JAWATAN ARFF 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA JAWATAN ARFF 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA perwira 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA perwira 2
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA perwira 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1
DIREKORATE KÉNGRIS NEGARA NEGARA NEGARA insinyur 1

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar