DHMİ Bandara 32 Pangeboran Kaleresan

dhmin kanyataan yén bor di bandara henteu milarian
dhmin kanyataan yén bor di bandara henteu milarian

Di bandara urang, latihan darurat anu dilaksanakeun dina koordinasi satuan Bandara Pelabuhan urang sareng Pertempuran Bomba (RFF) henteu nyandak bédana.


Salila latihan anu dilaksanakeun di bandara 32 kami, tim RFF anu suksés ngalaksanakeun panyalametan, bantuan darurat sareng tugas campur tangan kacilakaan-narik, narik perhatian sareng pagelaran unggul maranéhna.

OIRPORT KAMI DI EMİN ELLER

Nyayogikeun kaahlian profésionalna ku kasuksesan dina latihan sareng operasi nyalametkeun, tim DHMİ RFF ngamekarkeun pangalaman praktis ku ngalaksanakeun skenario realistis dina lapangan.

Yok Aya kasempetan kadua ogé dina kaayaan darurat. Kukituna, ti mimiti, sadayana kedah dilakukeun leres sareng dina rencana anu terancang. AR Unit RFF, akting sareng moto, parantos siap ngabales darurat dina waktos 24.

ÜZ KAMI ANTARI, ANTARA, READY ”

Tim kami sadar kanyataan yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyalametkeun kahirupan ku bersaing dina waktos darurat dina kaayaan darurat, perencanaan, pengetahuan, paréntah, koordinasi sareng komunikasi sareng nyatakeun tekad pikeun ngajaminkeun urang panumpang sapertos kieu: "Kami kuat, wani, siap"

BISA AKAN RANCANGAN EMERGENCY PREPARED?

Saluyu sareng aturan International Civil Aviation Organisation (ICAO), maka wajib nyiapkeun rencana darurat bandara. Kawajiban ieu parantos dipasihkeun ka operator bandara kalayan panerapan anu maksakeun di nagara urang.

Dina kontéks ieu, unit RFF migawé tugas koordinasi pikeun nyiapkeun rencana darurat di bandara anu dioperasikeun ku DHMİ.

Rencana darurat; Ku bantuan sadaya pamangku bandara sareng lembaga sareng organisasi anu protokol ditandatanganan, penting pikeun ngalaksanakeun kagiatan anu dipikabutuh pikeun nyalametkeun kahirupan bisi kacilakaan di bandara sareng gancang balik kana kagiatan penerbangan bandara.

LAMPIRAN APLIKASI

Luyu sareng panerapan, sadaya bandara urang réngsé dina jangka waktu latihan dua taun kalayan partisipasi anu lega. Pelatih kami di 2019 nyaéta saperti kieu:

Bandara Ordu Giresun, Bandara Van Ferit Melen, Bandara Kastamonu, Bandara Erzincan, Bandara Agri Ahmed-i Hani, Bandara Sinop, Bandara Balikesir Koca Seyit, Bandara Konya, Bandara Gaziantep, Bandara Mus Sultan Alparslan, Bandara Istanbul Ataturk, Bandara Antalya, Ankara Esenboga Bandara, Bandara Elazig, Bandara Kayseri, Bandir Tekirdag Corlu Ataturk, Bandara Usak, Bandara Igdir Sehit Bulent Aydin, Bandara Trabzon, Bandara Kars Harakani, Bandara Hatay, Bandara Kocaeli Cengiz Topel, Bandara Tokat, Bandara Mugla Milas-Bodrum, Hakkari Yuksekova Selahaddin Eyyubi Bandara, Bandara Adana, Bandara Diyarbakir, Bandara Amasya Merzifon, Bandara Isparta Suleyman Demirel, Bandara Erzurum, Bandara Malatya, Bandara Adiyaman.

Peta Turki Airport



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar