Dilabokkeun di Dukungan Jagaan Deui Metro di Metro Metro

didera dina dukungan video warga cubbeli metro
didera dina dukungan video warga cubbeli metro

Di Istanbul, 29 perayaan Poé Républik Oktober di subway kalayan jubah serban, Dinten Kesepuluh Taun nyanyi. Nalika gambarna dibagi dina média sosial, tindakan ieu ditétélakeun salaku ngaganggu tarafından ku umat Islam sareng narik reaksi.

Nalika diskusi ieu kajantenan, Tezcan Tüysüz, salah sahiji anggota masarakat Menzil, ngabagikeun momen-énggal na cenah dina subway Istanbul dina média sosial. Dina vidéo éta, jalma dina kereta api bawahu bingung. Wayah teu kabogoh, "moyok di jero taneuh salaku kado pikeun adi kuring," anjeunna dibagikeun.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar