Kiwari di Sajarah: 15 Nopémber 1993 diantara Ankara sareng Sivas

antara dinten sareng november ankara kanvas
antara dinten sareng november ankara kanvas

Dinten dina Sajarah
15 Nopémber 1993 Peuting Train 4 September antara Ankara sareng Sivas dimimitian.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar