Dinten dina Sejarah: 9 Nopémber 1919 Ti Taurus Komando Daerah

erel kereta
erel kereta

Dinten dina Sajarah
9 Nopémber 1919 Telegraf ti Toros Regional Command to Adana Regional Command teu kapendak kanggo lokomotipna.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

ka 14

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 14 @ 10: 00 - 11: 00
panitia: TCDD
444 8 233
ka 14

Ngayakeun bewara: wasta Service Kaamanan bakal dibawa (TÜDEMSAŞ)

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
ka 14

Perolehan Perolehan: Perolehan Penjaga Gate Guard

Nopémber 14 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar