Dinten dina Sejarah: 5 November 2017 Antalya 3. Proyék Sistem Réputan

Proyék sistem réal karéta antalya henteu eureun wengi
Proyék sistem réal karéta antalya henteu eureun wengi

Dinten dina Sajarah
November 5 1903 kalawan SK mangrupa Hendesh-i andMulkiye satengahna pagawean teh di Hijaz Jalur Kareta api mutuskeun. 1906 aplikasi ieu dina Mektebi Industri na Daru'l Hay-i-Ali ogé manjangkeun nepi ka sarjana.
Pribumi Nopémber 5 2016 di Samsun tram shuttle peluncuran
November 5 2017 3 Antalya. Ieu diayakeun referendum dina Project Panggung Rail System

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar