Disinféksi Beus Munisipalitas di Tranzon

disinfeksi beus kotamadya
disinfeksi beus kotamadya

Disinfeksi dina Beus Munisipalitas di Tranzon; Nalika beberesih internal sareng eksternal tina beus anu nyayogikeun jasa transportasi umum unggal dinten dina struktur Trabzon Munisipal Metropolitan, sadaya beus disinfected ku nyemprot 15 sakali sapoé sareng petunjuk walikota Murat Zorluoğlu.

Ngomentaran ngeunaan masalah éta, Présidén Zorluoğlu nyatakeun yén aranjeunna ngajantenkeun pentingna pikeun ngajagaan kasehatan masarakat dina unggal widang. Émut yén meresihan rutin di daérah umum moal cekap, saur Zorluoğlu, "Kami ayeuna ngabasmi sadayana beus kami ku nyemprot dua kali sabulan. Ku kituna, urang ngaleungitkeun kaayaan anu tiasa lumangsung ngalawan kaséhatan masarakat dina beus urang. ”

Walikota Zorluoğlu nyatakeun yén aranjeunna bakal masihan langkung beus énggal ka jasa Munisipalitas Metropolitan ku nambihan beus énggal ka 20. Ku sabab kitu, urang bakal nyayogikeun kanyamanan sareng ningkatkeun kualitas dina jasa transportasi umum ku ngabales kana tungtutan urang dina widang ieu. Beus anyar urang bakal ramah lingkungan sareng cocog sareng warga urang anu ditumpurkeun ”.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar