DOF AGV bakal ngambekan nafas anyar pikeun séktor logistik

dof agv bakal ngambekan nafas anyar pikeun sektor logistik
dof agv bakal ngambekan nafas anyar pikeun sektor logistik

DOF Robotics, ngenalkeun inovasi ka industri hiburan ku ngagunakeun téknologi robotic, waktos ieu sareng DOF AGV, intelijen buatan (Kendaraan Berpandu IGV-Intelligent) anu dilakukeun ku perangkat lunak domestik pikeun sektor logistik, ngalaksanakeun tugas transportasi otomatis, panandhang, angkat sareng posisi antara 13-15 International Logitrans Transport Logistics Fair bakal dilaksanakeun di Pusat Pameran Istanbul.

DOF Robotics bakal ilubiung dina International Logitrans Transport Logistics Fair, anu bakal diayakeun antawis Nopémber 13-15 Nopémber di Pusat Istanbul Expo. DOF Robotics parantos ngembangkeun grup produk énggal DOF AGV kalayan kapinteran buatan (IGV), anu tujuanana ngagentos angkutan konvensional, towing sareng angkat kendaraan dina jangka panjang. bakal némbongkeun pikeun kahiji kalina.

DOF AGV, tujuanana pikeun nyayogikeun solusi rasional pikeun gerakan gancang sareng minuhan tatanan pagawéan ku ngalaksanakeun pemetaan gelombang sareng gelombang radio, tanpa nuturkeun tanda-tanda dina pabrik di pabrik, gudang sareng gudang, mangrupikeun ciri penting tina Industri 4.0. ngamungkinkeun.

Jaringan internasional

Jasa angkutan barang sareng logistik, telekomunikasi, sistem angkutan barang, intralogistik sareng saterasna. Logitrans Transport Logistics Fair, anu bakal ngahiji sareng professional industri sareng investor ti kelompok jasa produk, ngabuka panto pikeun 13 pikeun kahiji kalina taun ieu.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar