Ti DTD ka TCDD Taşımacılık A.Ş. Nganjang ka General Manager Yazıcı

dtdden tcdd tasimacilik salaku manager umum nganjang ka printer
dtdden tcdd tasimacilik salaku manager umum nganjang ka printer

Ti DTD ka TCDD Taşımacılık A.Ş. Nganjang ka General Manager Yazıcı; TCDD Transportation Co. Kamuran Yazıcı, anu diangkat janten Manajer Umum sareng Ketua Dewan Diréktur, didatangan ku Anggota Dewan DTD di kantorna sareng ngarepkeun kasuksésan.

TCDD Taşımacılık A.Ş. ogé mangrupikeun anggota Asosiasi Angkutan Railway. sareng sadaya masalah anu aya dina sektor karéta api dievaluasi babarengan.

Disebutkeun yén dina hubungan anu caket sareng Angkutan TCDD.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar