TÜVASAŞ Ngarojong Kampanye Penebangan Sapling

dukungan pikeun kampanye penanaman kanvas
dukungan pikeun kampanye penanaman kanvas

Pangrojong ti TUVASAS ka Kampanye Penebangan Sapling; TÜVASAŞ parantos nandur ratusan anak buah ku ngadukung kampanye seedling anu diayakeun ku Menteri Pertanian sareng Perhutanan sareng slogan Ol Breathe to the Future ”.

Dina lingkup Ol Breathe to the Future ”proyék proyék ku Menteri Pertanian sareng Kehutanan, TÜVASAŞ ngatur organisasi sareng nunjukkeun sensitipitasna kana lingkungan sareng héjo.

Dina jero lingkup Nanggam pikeun Kampanye Deui, 11 mimiti melak 11.11 juta endog di 11 dina bulan Nopémber dina waktos anu sami sareng lembaga umum sareng organisasi.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar