EGO Reorganized Line 474 salaku Express Line

ego disusun ulang salaku garis ekspres
ego disusun ulang salaku garis ekspres

EGO Reorganized Line 474 salaku Express Line; Perbandaran Ankara Metropolitan, anu ngalaksanakeun prakték anyar dina cara janten kota anu ramah di mahasiswa, mimiti ngadistribusikaeun sup panas ka mahasiswa Universitas dumasar kana petunjuk Walikota Ankara Mansur Yavaş.

Metropolitan Munisipalitas, anu nyayogikeun pangrojong ékonomi ka para siswa anu diajar di ibukota ti diskon cai pikeun transportasi, rute sapédah sareng kartu palanggan diskon, ngamimitian nyebarkeun sup panas di paguron luhur ti Yıldırım Beyazıt University.

THE PALING HENTEU BREAKFAST: PANAS HOU

Siswa Universitas anu henteu ngagaduhan sasarap di Ankara bakal ngamimitian beurang ku sup panas di Metropolitan.

Murid-murid nunjukkeun minat anu hébat kana sup sareng roti panas anu dilayanan dina Masakan EGO sareng disebarkeun ku Dinas Jasa Sosial di Perbandaran Ankara Metropolitan.

PEMBANGUNAN SOUP AKAN Mimitian AT 7 CAMPUS UNTIL KRISMAS

Necip Özkan, Kepala Dinas Perawatan Masyarakat Metropolitan Ankara, nyatakeun yén distribusi sup gratis bakal dilakukeun di kampus Hacettepe, Gazi sareng Universitas Wétan Tengah. " . Kami bakal nyandak titik distribusi sup anu urang ngamimitian ti Yıldırım Beyazıt University ka kampus 7 sapanjang Ankara dugi ka awal taun. ”

TERIMA KANGGO KEPUTUSAN YAVAŞ

Siswa anu nyatakeun yén henteu tiasa tuang sasarengan kumargi ngantunkeun di bumi awal-awal ngahaturkeun nuhun ka Présidén Yavaş pikeun jasa ieu.

Zeynep Gül, saurang mahasiswa di Departemen Tarjamahan jeung Aliran di Yildirim Beyazit University, saurna, çek Kami aya dina sababaraha masalah pikeun datang ka Esenboga ti pusat dina isuk-isuk. Kami henteu tiasa gaduh sasarap sabab parantos gugah énjing-énjing. Hatur nuhun pikeun nempatkeun ideu sapertos kana tindakan. Ieu ogé paling hese kanggo ngerjakeun perjalanan jam 1,5 nalika énjing. Hatur nuhun ogé pikeun garis ekspres 474. Öğrenci Murid anu sanés nami Beyza Yılmaz nyarios, "Dinten ayeuna kami ngagaduhan sup anu munggaran. Jadwal beus kami parantos ningkat. Hal-hal anu saé kajantenan. Abdi hoyong hatur Présidén Mansur pikeun nyayogikeun jasa ieu ka urang ”.

Çağrı Tali nyarios yén anjeunna sumping ti luar propinsi pikeun diajar di Ankara sareng nyarios, uk Kami henteu pernah ngarep-arep lamaran sapertos kitu. Éta kejutan anu saé kanggo urang. Kami henteu tiasa parantos énjing-énjing kanggo sasarengan sareng sakola. Mansur hoyong hatur Présidén pikeun mikiran murid. ”

EXPRESS (DIRECT) BARU DIRI DI SERVISI

Kana paménta sengit ti para siswa, garis beus nomer 474 ngaladénan antara Yıldırım Beyazıt University (AYBÜ) -Saray-Ulus-Kızılay parantos disusun ku tatanan Mayor Yavaş sareng parantos mimiti beroperasi salaku garis ekspres.

Saatos perencanaan anyar anu dilakukeun ku Diréktur Umum EGO, siswa bakal tiasa ngarambat langkung gampil ku ningkatkeun jumlah jasa dina garis ekspres tina AYBU-Saray-Ulus-Kızılay.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar