Ekol Logistic sareng Grup UBV Italia Miluan Angkatan Darat

sakola sareng grup ubi italia dikombinasikeun
sakola sareng grup ubi italia dikombinasikeun

Ekol Logistics, anu teraskeun kamekaran di arena internasional, parantos nandatanganan kerjasama jangka panjang sareng Grup UBV Italia. Ekol, anu dimaksudkeun pikeun ningkatkeun kualitas jasa ku ngembangkeun cabang na jaringan distribusi, bakal ngamekarkeun kagiatan transportasi di Italia dina organisasi UBV Group ti 2020.

UBV mangrupikeun pamimpin pasar dina angkutan transportasi internasional kalayan elehan anu langkungna langkung saé 130 juta euro sareng beroperasi sareng fasilitas sorangan di sakumna daérah industri Italia.

Evaluasi kerjasama dua pamaén logistik ambisius di pasar Éropah, Pupuhu Ekol Ahmet Musul nyatakeun yén UBV Group sareng Ekol, anu gaduh pangalaman langkung ti 60 taun, gaduh ciri anu sami sareng nyarios yén aranjeunna hoyong nyiptakeun masa depan jangka panjang pikeun para karyawan sareng konsumén perusahaan.
Ngémutan yén gawé babarengan penting pisan pikeun pangwangunan strategis Ekol di pasar Éropa, Mosul nyarios, "UBV gaduh pepelakan sorangan dina perindustrian konci Italia. Konsumén Ekol bakal nguntungkeun tina fasilitasna di dieu sareng ningkatkeun produktivitas. Kami nyiptakeun kualitas jasa anyar di lokasi paling penting di Italia kalayan kombinasi pangaweruh lokal sareng UBV sareng ayana di daérah nganggo strategi logistik 4.0 Ekol sareng solusi ngaropéa. "

Nyarios yén anjeunna reueus dina usaha bareng ieu, Présidén Grup UBV Pietro Porro nyatakeun yén Ekol parantos ngalaman kualitas langka di tim Ekol sareng fasilitas di perusahaan multinasional sareng nyarios: "Kalayan perjanjian, téknologi téknologi Ekol sareng kumaha jasa poean ka tujuan 67 Éropa Kami nambihan tujuan pikeun ngaladénan. 10 parantos janten perusahaan angkutan ngarah di Eropa dina kiriman daratan ka Italia liwat konéksi unggal dintenna pikeun konsumsi strategis sareng daérah produksi. Kami ngagabungkeun pangalaman karyawan sareng pangertian Ekol ngeunaan kaunggulan. "

Dina lingkup kerjasama, Ekol bakal ngadukung pamekaran UBV di nagara-nagara anu dijalankeun. Salaku tambahan, Ekol bakal ningkatkeun kahadéan operasional ku cara méré instalasi di kantor UBV anu tos aya. Dumasar kana rencana kamekaran kadua perusahaan, pesenan, anu ayeuna 150 sarébu pér taun, direncanakeun kanggo dirobih kana 300 rébu pesenan per taun dina tilu taun. The deliveries bakal dilakukeun antara Turki jeung Italia 96 jam.

UBV Group, sareng jaringan agénsi na di dunya, nyayogikeun jasa transportasi nasional sareng internasional ku taneuh, hawa sareng laut ka 141 kantor pusat di Italia sareng ka luar negeri.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar