Minat anu sengit dina Cybertruck sareng Elon kasturi

modella piknik anu diwanohkeun ku tesla cybertrucki
modella piknik anu diwanohkeun ku tesla cybertrucki

Pembuat mobil listrik Amérika Tesla ngenalkeun modél énggal na truk piknik Cybertruck dina minggu kamari. Désain kendaraan, sagelas rusak nalika presentasi mangrupikeun agenda dina dinten kahiji. Salian sadaya ieu, Elon Musk ngumumkeun yén 3 nampi rébuan pre-200 pre-order per poé. Produksi massa Cybertruck diperkirakeun dimimitian dina tungtung 2021.

Kalayan tweet anu dibantoskeun ku Musk dina Minggu, urang diajar yén sarébu pre-order 200 nampi ti Cybertruck. Cybertruck parantos nunjukkeun sacara resmi yén éta parantos nampi paménta anu serius ku ngahontal jumlah pra-pesenan ieu dina dinten 3.

CEO Tesla Elon Musk ngadamel perkenalan munggaran ngeunaan modél listrik listrik anu sateuacanna janji bakal ngahasilkeun. Desain futuristik Cybertruck Siganaeun kendaraan anu nganggo baju. Dina mangsa presentasi pikap, éta ogé diuji pikeun daya tahan. Di panggung, desainer lulugu Tesla, Franz von Holzhausen mimiti pencét Cybertruck kalayan pickup listrik kalayan sledgehammer. Henteu aya karusakan anu tinggaleun saatos dampak dina bodywork kendaraan.

Tapi, kipas angin anu rusak nalika mendesain sareng promosi kendaraan masih mangrupikeun saham mobil anu paling dibagikeun dina Internét. Sanaos jandéla teu pegat lengkep, aranjeunna dirusak. Ieu ngécéskeun yén jandéla kendaraan ieu dikuatkeun teu tiasa dileungitkeun. Kasturi henteu ngantosan hasilna ieu, saur kaca teu kedah peupeus sareng tés gagal.

Pikeun palanggan pre-order Cybertruck kedah mayar deposit tina 100 dollar. Taun ngahasilkeun kandaraan nyaéta 2021. Kasturi dibagikeun dina média sosial yén 146 sarébu persén préparasi 42 mangrupikeun mesin kembar Cybertruck, 41 mangrupikeun mesin tri-tri sareng 17 nyaéta mesin tunggal. Harga Cybertruck 39 rebu 900 mimitian ti $. Versi harga mobil paling luhur nyaéta 69 rebu 900 rebu. 40 sarébu-rérbuum pakét starter tunggal-mesin kagungan jarak 400 km.

500 kalayan sistem mesin dua roda na opat roda nawarkeun kisaran caket sareng km, sareng 50 tiasa dibésér ku tag harga rébu pérak. 800 jarak maksimum motor 3 motor sareng versi opat roda drive tina harga 70 rebu cenah. 500 kalayan sistem mesin dua roda na opat roda nawarkeun kisaran caket sareng km, sareng 50 tiasa dibésér ku tag harga rébu pérak. 800 jarak maksimum motor 3 motor sareng versi opat roda drive tina harga 70 rebu cenah. Gancangna vérsi ieu ti 0 ka 100 km namung 2.9 detik. Jalma anu hoyong gaduh vérsi pangluhurna ieu kedah ngantosan taun sanés.

Tesla bakal milih nambihkeun pakét nyetir otonom ka sadaya modél pilihan. Jalma anu hoyong nyetir otonom 7 kedah mayar langkung ti sarébu rebu. Dina presentasi na, CEO Tesla ngelingan yén tilu tina model pangpolérna di AS nyaéta pickup.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar