Pancuran perdamaian di Vizurum dilebetkeun kana jasa

damai pinari viadugu jasa dibuka
damai pinari viadugu jasa dibuka

Salah sahiji proyék pangpentingna Erzurum Metropolitan Munisipal Perdamaian Spring Viaduct, Wakil Pupuhu Partai AK. Dr Numan Kurtulmuş'un ngahadiran upacara ieu dibuka kanggo jasa.

  1. Minat anu intensif dipidangkeun dina pambukaan investasi raksasa anu nyambungkeun Yıl Avenue ka Şükrüpaşa sareng nyayogikeun kasenangan dina transportasi. Wakil Pupuhu Partai AK Kurtulmuş, dina biantarana dina upacara na, negeskeun pentingna industri pertahanan. Ul 70 persén senjata sareng amunisi anu dianggo dina Operasi Peace Spring aya domestik. Turki teh sanes Turki lami, 'Hot' Lamun anjeun nyebutkeun euweuh awal, Recep Tayyip Erdogan, batur baris lengkah kumisan jeung urang nuju pindah kana kapamimpinan heroik-Na, "cenahna. Kurtulmuş nyatakeun yén Erzurum mangrupikeun salah sahiji kota sareng benteng perjuangan pikeun ngabebaskeun sareng anjeunna atos pisan masihan nami 'Peace Spring' kana viaduct pembukaan. Dibébaskeun, cenah: "Musim Perdamaian mangrupikeun operasi penting. Kusabab keur di bumi ieu ngagaduhan harga anu beurat. Géografi ieu, anu urang sebut darat Anatolian sareng bawana, mangrupikeun pusat sadaya géografi ieu, anu disebut bulan sabit tina Anatolia, Wétan Tengah, Palestina, Irak sareng Baghdad sapanjang sajarah. Tembok pamikiran, 'Turki Turki kuna,' Urang wrote surat deui dimana aranjeunna, urang ogé dieureunkeun di ujung, dimana aranjeunna ', tapi aya hal maranéhna poho. Turki teh sanes Turki lami. Cai mancur tina Operasi Peace ngancurkeun koridor téroris tina skenario pikeun ngaleungitkeun alatan masalah antara bites jalma, Tembok diwangun pikeun nyegah teroris dieu ngaliwatan nested dikomprés kana sudut Turki urang. Operasi cinyusu Perdamaian dilakukeun pikeun nutup rekening jalma-jalma anu hoyong dibuka deui akun-akunna ku heroisme tina nini-nini kami dina abad ka tukang. "Wakil Pupuhu Partai AK Partai Prof.Dr. Dr Numan Kurtulmuş, dina biantarana disamaran kana sireum atomna Walikota Erzurum Mehmet Sekmen. Kurtulmuş nyarios, "Ieu mangrupikeun kasempetan anu penting sareng kasempetan pikeun ngagaduhan otak dina Erzurum. ... Urang terang yén éta berpungsi sapertos sireum atom. Muga-muga Allah masihan seueur deui jasa. Gubernur Erzurum kerja keras, sapertos sireum atom. Dina mangsa pamaréntahan AK Partéi, jasa anu hadé dilakukeun sareng gubernur sareng menteri urang ..

EK Gawé PENTING EK LEAVING… ”

Erzurum Metropolitan Walikota Mehmet Tab ngomong, "pendekatan reformist Présidén kami Mr. Recep Tayyip Erdogan urang, anu méré pamaréntah lokal di Turki, berkat horizons anyar nu perspéktif visioner jeung di hareupeun rahayat kami lapar, nu urang Puji Urang hirup di jaman sapertos ieu," cenahna. "Upami sadayana période sateuacan AK Partéi dipertimbangkeun, éta bakal ningali; pamaréntah lokal ngagaduhan langkung identitas aslina sareng Partai AK, Başkan saur Sekmen. Alamat tina gaya ieu parantos janten 'AK Partéi Perpustakaan'. Hiji model kotamadya anu museurkeun kana pamekaran sareng kamekaran parantos diwanohkeun. Hatur nuhun kana pangertian AK Partai ngeunaan pamaréntah lokal ……

Z ERZURUM TANGGOLAH NU MUNGSAU PUSAT AKTOR

Walikota Mehmet Sekmen nyarios yén Erzurum janten pusat anu narik sareng Investasi sadar di kota. Présidén Sekmen terus kieu: Erzurum Erzurum parantos janten pusat atraksi kalayan jasa anu urang ngahasilkeun sareng proyék-proyék anu urang laksanakeun. Sakumaha anu anjeun émut, daérah ieu kami parantos dianggur ku kebon sareng tanah kosong dugi ka ayeuna…

Ku waktosna, éta parantos na, mekarna, dimekarkeun sareng parantos janten salah sahiji pusat padumukan anu paling megah di Erzurum, anu dinten ayeuna ratusan rébu penduduk. Sanaos éta bagian tina pusat kota, anjeun terang yén; aksés ka daérah ieu rajin pisan sareng sesah. Luyu sareng tungtutan sareng ekspektasi anu parah ti anjeun, kami, kumaha urang tiasa ngahubungkeun pusat kota Erzurum sareng wilayah Şükrüpaşa saling dina cara anu paling pondok, kami ngamimitian milarian jalan sareng urang teraskeun proyék ieu. Atuh kana jasa ieu, warga masarakat anu tinggal di daérah ieu bakal ngagaduhan kasempetan ngahontal pusat kota dina waktos anu langkung pondok. Sumawona viaduct ieu henteu ngan ukur ngpendekkeun jarak angkot. Dina waktos anu sami Şükrüpaşa bakal ngajantenkeun daérah urang langkung pikaresepeun sareng bakal nyiptakeun tempat atraksi anu anyar di dieu. Kusabab kami nyandak kalungguhan, kami parantos ngabudidaya pikeun diversipikasi, ngapdet sareng adaptasi jaringan angkot pikeun kabutuhan sadinten. Sakumaha anjeun terang, sareng karya anu sanés anu ayeuna urang lakukeun, kami sambungkeun wilayah Şükrüpaşa urang langsung kana jalan bandara. Salaku tambahan, urang ngadamel underpass pisan mangpaat tina kampus universitas ka arah Yıldızkent sareng nempatkeun kana jasa. Nalika damel kami didieu réngsé, lain muka semangat, abdi ngarepkeun kami moal cicing deui. Pondokna, urang ayeuna ngembangkeun, ngamutahirkeun, ngajaga sareng ngalereskeun jaringan angkot anyar di Erzurum. Kusabab urang butuh jasa; Kami henteu mikir ngeunaan nyimpen dinten, urang mikiran masa depan Erzurum sareng kabutuhan énjing. In Saatos pidato éta, investasi raksasa dibuka.

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
PTS 18

Ngayakeun bewara: Rental Car Service Alınacaktır

Nopémber 18 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar